F Νέο 3λεπτο και υποτιτλισμένο trailer του Man of Steel - FilmBoy Νέο 3λεπτο και υποτιτλισμένο trailer του Man of Steel - FilmBoy
  • Latest News

    Νέο 3λεπτο και υποτιτλισμένο trailer του Man of Steel


    Αναδημοσίευση από Heroes for a Day.

    «I have to believe that you’re sent here for a reason…and even if it takes the rest of your life, you own it to yourself…to find what that reason is…»
    Jonathan Kent

    Κάθε εποχή χρειάζεται και έναν υπεράνθρωπο μύθο, για να γεμίζει ελπίδα τον κόσμο …τουλάχιστον για όσο θα ξεχνιέται στην σκοτεινή αίθουσα.

    Εδώ είμαστε λοιπόν κυρίες και κύριοι! (και αγαπητά παιδιά!)

    Το αφήσαμε το υπονοούμενο παύλα φήμη στο χθεσινό ποστ και οι άνθρωποι της Warner Bros δεν κράτησαν πίσω την υπόσχεση τους!

    Δύο μήνες πριν την προβολή του "Ανθρώπου από Ατσάλι", κατέφθασε πιο γρήγορα από σφαίρα και πιο δυνατό από μηχανή τρένου και…μπορεί να σηκώσει όλους τους θεατές, σε «standing ovation» το νέο επικό 3λεπτο trailer του Man of Steel...




    «Ένα νεαρό αγόρι μαθαίνει πως έχει εξωπραγματικές δυνάμεις και δεν προέρχεται από αυτή τη Γη.

    Ως νεαρός άντρας, θα ταξιδέψει για να μάθει από που ήρθε, για ποιο λόγο στάλθηκε εδώ και τι ακριβώς ήρθε να κάνει.

    Ο ήρωας όμως, θα πρέπει να ξεπροβάλλει από μέσα του, γιατί θα χρειαστεί να σώσει τον κόσμο από την καταστροφή και να γίνει το σύμβολο της ελπίδας για όλη την ανθρωπότητα.
    »

    Παραμένοντας πιστός όσο χρειαζόταν στο όραμα του Richard Donner (αν δεν υπήρχε ο ορίτζιναλ κινηματογραφικός Supes…πολύ απλά δεν θα μιλούσαμε τώρα για υπερηρωικές ταινίες) με τα αργόσυρτα πλάνα στο παγωμένο "Fortress of Solitude", o νέος reboot κινηματογραφικός μύθος του ανθρώπου από ατσάλι, είναι σκοτεινός και ταυτόχρονα γεμάτος ελπίδα, επικός και παράλληλα προσγειωμένος, γεμάτος δράση και την ίδια στιγμή συγκίνηση.

    Θα δείτε την καταστροφή του Krypton, δράση…ΠΟΛΥ δράση, με σκηνοθεσία που φαίνεται να κόβει την ανάσα, εφέ, πετάγματα και υπερταχύτητες, τρελαμένο όπως πάντα Michael Shannon/General Zod, λίγη παραπάνω Lois Lane (με μια μικρή δόση χιούμορ) και δύο πολύ όμορφες σκηνές με τον βιολογικό πατέρα Jor-El αλλά και τον Jonathan Kent.

    Είναι πράγματι συγκινητικό, ανατριχιαστικά επικό με την κορύφωση να έρχεται σιγά σιγά, με αποτέλεσμα να σε διαπερνάει η χαρακτηριστική ανατριχίλα της αναμονής με την πομπώδη, αυξάνουσας έντασης μουσική.

    Και μην ξεχνάς…πρωταγωνιστούν οι Henry Cavill, Amy Adams, Michael Shannon, Kevin Costner, Diane Lane, Laurence Fishburne, Antje Traue, Ayelet Zurer, Christopher Meloni, Russell Crowe, Michael Kelly, Harry Lennix και Richard Schiff (ε, πόσους θες ακόμα;)



    Man of Steel trailer 2 (Greek subs) από FilmBoy-gr

    Συμπεράσματα;

    Κάθε trailer που μας έδειχναν ήταν στρατηγικά όσο πιο επικό χρειαζόταν και ακόμα κι εδώ, έδειχναν τη δράση με αρκετά γρήγορο και κοφτό μοντάζ είτε στις διασώσεις ανθρώπων είτε στις συμπλοκές με τους Krypton-ιανούς ενώ δεν είδαμε αρκετά ούτε τον Στρατηγό Zod ούτε την Faora…και πολύ καλά έκαναν φυσικά!

    Αυτό που σίγουρα γνωρίζουμε είναι πως το Χόλιγουντ παραμένει πιστό στην οπτική απεικόνιση των εξωγήινων σκαφών με πλοκαμοειδή μορφή και χαρακτηριστικά (λέγε με και Transformers: Dark of The Moon ή Avengers).

    Το πάνε καλά το παιχνίδι της προώθησης λοιπόν, δείχνοντας τη δράση σχετικά γρήγορα για να μη μας αποκαλυφθούν πολλά.

    Μιλάμε λοιπόν για τον ορισμό του υπερήρωα και την αντίστοιχη επική ανατριχίλα που μπορεί να σου προκαλέσει μια ανάλογη κινηματογραφική μεταφορά…αυτό ακριβώς που έλειπε δηλαδή από την καλοσκηνοθετημένη αλλά βαρετή ταινία του Bryan Singer (Superman Returns, 2006).

    Μέχρι στιγμής, η επανεκκίνηση του Superman μοιάζει πιστή στον συνδυασμό Nolan-ικής ανθρώπινα προσγειωμένης, σοβαρής dark-ίλας και επικής σκηνοθεσίας δράσης του Zack Snyder.

    Στις 20 Ιουνίου (για τα καθ’ημάς)…ποιος δεν ανυπομονεί για την κόμικ κινηματογραφική μεταφορά της χρονιάς;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέο 3λεπτο και υποτιτλισμένο trailer του Man of Steel Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top