F Μεγάλη έκδοση για το short Raven με πρωταγωνιστή τον Liam Hemsworth - FilmBoy Μεγάλη έκδοση για το short Raven με πρωταγωνιστή τον Liam Hemsworth - FilmBoy
  • Latest News

    Μεγάλη έκδοση για το short Raven με πρωταγωνιστή τον Liam Hemsworth


    Γράφει ο Κωνσταντίνος Παναγιώτου.

    Εβρέθη ο Chris Black.
    Πλέον είναι γεγονός, η μικρού μήκους παραγωγή του de Montreuil’s με τίτλο Raven έχει πάρει για τα καλά το δρόμο της παραγωγής κανονικής ταινίας για τις σκοτεινές αίθουσες. 


    Άλλωστε η πρόσφατη πρόσληψη του Liam Hemsworth, προκειμένου να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο,  υπογραμμίζει με τον καλύτερο τρόπο την παραπάνω δήλωση. 

    Ο… Gale από το Hunger Games αλλάζει για λίγο «πετσί» και φοράει αυτό του Chris Black, ο οποίος είναι ένας άνθρωπος προικισμένος με μία εξωπραγματική δύναμη που  έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τον κόσμο.

    Ο εν λόγω τύπος φυσικά και δεν χαίρει της εκτίμησης που θα έπρεπε από την κοινωνία καθώς η τελευταία, ως γνωστόν, κυνηγά ό, τι διαφορετικό...



    Το concept ορίζει πως ο Black τρέχει για τη ζωή του, γνωρίζοντας πως αν του επιτραπεί μπορεί να μετατρέψει τον κόσμο μας σε ένα καλύτερο τόπο…

    Το short film διάρκειας περίπου πέντε λεπτών είναι εμπνευσμένο και σκηνοθετημένο από τον Ricardo de Montreuil, ο οποίος θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη και για τη μεγάλου μήκους version.

    Στο θώκο των παραγωγών θα βρεθούν οι Steve Levinson, Nick Osborne και  Trevor Engelson ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο ρόλος του… πολυάσχολου Hemsworth (έχει να ασχοληθεί και με το Hunger Games: Catching Fire και με το Paranoia - παρέα με τους  Harrison Ford και Gary Oldman) αρχικά φημολογούνταν πως προοριζόταν για τον Wahlberg.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Μεγάλη έκδοση για το short Raven με πρωταγωνιστή τον Liam Hemsworth Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top