F Ο Seth Rogen και οι φίλοι του στο θεότρελο trailer του This Is The End! - FilmBoy Ο Seth Rogen και οι φίλοι του στο θεότρελο trailer του This Is The End! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Seth Rogen και οι φίλοι του στο θεότρελο trailer του This Is The End!


    Σαν τον Adam Sandler που μαζεύει τους φίλους του για καμιά βδομάδα σε ένα μέρος, και αυτοσχεδιάζοντας φτιάχνει κωμωδίες και μαζεύει χρήμα, έτσι και οι Seth Rogen και Evan Goldberg έγραψαν, σκηνοθέτησαν και πρωταγωνιστούν στο This Is The End, μαζί με τα φιλαράκια τους.

    Μόνο που αυτοί έχουν χιούμορ. 

    Περίπου παίζοντας τον εαυτό τους, οι James Franco, Jonah Hill, Seth Rogen, Jay Baruchel, Danny McBride και Craig Robinson είναι έξι φίλοι που παγιδεύονται σε ένα σπίτι μετά από μια σειρά από παράξενα και καταστροφικά γεγονότα που καταστρέφουν το Λος Άντζελες.

    Περάσματα κάνουν σχεδόν όλοι οι ηθοποιοί κάτω των 30 - Aziz Ansari, Jason Segel, Kevin Hart, Paul Rudd και Christopher Mintz-Plasse – ο Michael Cera χουφτώνει τον κώλο της Rihanna και η Emma Watson μπαίνει με τσεκούρι και τους αδειάζει όλους:
    Hermione just stole all of our shit!

    Ακόμη και η Sony μπήκε στο κλίμα και πήγε να κοροϊδέψει τα Μέσα, βγάζοντας ένα teaser τη Πρωταπριλιά ως The Pineapple Express 2 trailer! 

    Το This Is The End βγαίνει στις 12 του Ιούνη, και εύχομαι να δούμε μέχρι τότε κι άλλα ξεκαρδιστικά trailer, όπως αυτό:




    This is the End trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Seth Rogen και οι φίλοι του στο θεότρελο trailer του This Is The End! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top