F Το 8o SFF-Rated Athens είναι εδώ με 2 κινηματογραφικές πρεμιέρες! - FilmBoy Το 8o SFF-Rated Athens είναι εδώ με 2 κινηματογραφικές πρεμιέρες! - FilmBoy
  • Latest News

    Το 8o SFF-Rated Athens είναι εδώ με 2 κινηματογραφικές πρεμιέρες!

    Το 8ο SFF-rated Athens, το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Επιστημονικής Φαντασίας & Φανταστικού της Αθήνας, που διοργανώνεται από την Αθηναϊκή Λέσχη Επιστημονικής Φαντασίας (ΑΛΕΦ), πιστό στο ραντεβού του με τους Έλληνες λάτρεις του είδους  (και όχι μόνο), είναι και πάλι εδώ για να δώσει στις νύχτες σας άλλη ...διάσταση!

    Η 8η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 10 Απριλίου έως και την Τετάρτη 17 Απριλίου (8 ημέρες) στον καθιερωμένο τόπο συνάντησης, στον κινηματογράφο ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ FILMCENTER, Λεωφ. Συγγρού 106 (Στάση Μετρό Συγγρού-Φιξ), αλλά και στον  κινηματογράφο ΤΙΤΑΝΙΑ CINEMAX, Πανεπιστημίου & Θεμιστοκλέους (Στάση Μετρό Ομόνοια), καθώς το SFF-rated ATHENS εγκαινίασε από πέρσι την παρουσία του σε δύο αίθουσες προβολής παράλληλα, ως αποτέλεσμα της αυξανόμενης προσέλευσης του κοινού.

    Με ενιαίο ημερήσιο εισιτήριο μόνο 5,00 €, απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες των καιρών, η 8η διοργάνωση φιλοδοξεί να προσφέρει στο κοινό της Αθήνας, μυημένο ή λιγότερο μυημένο, μια προσιτή όσο και μοναδική κινηματογραφική εμπειρία!



    Εκτός από τις ταινίες μεγάλου μήκους, εξασφαλίσαμε για φέτος ένα εξαιρετικό σύνολο ταινιών μικρού μήκους απ’ όλο τον κόσμο, από τις καλύτερες όλων των ετών του φεστιβάλ, για εκείνους που ξέρουν ότι για τα αριστουργήματα στον κινηματογράφο του Φανταστικού συχνά αρκούν μόνο δέκα λέπτα...

    Φέτος διπλασιάζουμε τις avant-premières: 
    Έχουμε λοιπόν την ταινία "The Host" («Το Σώμα»), από τη συγγραφέα του "The Twilight Saga", Stephenie Meyer, σε σκηνοθεσία Andrew Niccol (Gattaca, The Τruman Show, In Time), που είναι ίσως ο πιο ενδιαφέρων σκηνοθέτης του Φανταστικού στο Χόλυγουντ αυτή τη στιγμή, αλλά και το γαλλικό χιτ  "Dead Shadows" εμπνευσμένο από τη μυθολογία HP Lovecraft... ενώ η ανακοίνωση ότι στο 8o SFF-rated Athens θα προβληθεί η ελληνική ταινία "Kame Koummando", έχει ήδη ξεσηκώσει μια θύελλα θετικών και αρνητικών αντιδράσεων! 


    Και επειδή συχνά μας ρωτάτε πού μπορείτε να δείτε ταινίες παλαιότερων ετών, καθώς οι περισσότερες από αυτές δεν προβάλλονται ούτε κυκλοφορούν σε κάποιο άλλο μέσο, φροντίσαμε φέτος να προβληθούν οι καλύτερες και δημοφιλέστερες ταινίες από τις προηγούμενες διοργανώσεις του φεστιβάλ, προκειμένου να έχετε την ευκαιρία να τις δείτε ή και να τις ξαναδείτε!

    Όπως κάθε χρόνο, όλες οι ξένες ταινίες θα προβληθούν υποτιτλισμένες στα ελληνικά με τη φροντίδα της ΑΛΕΦ. 
    Και φέτος το SFF-rated ATHENS θα κερνάει το κοινό του σφηνάκια αψέντι, το ποτό της φαντασίας.

    Στο FilmBoy θα ακολουθήσουν αναλυτικές παρουσιάσεις των ταινιών μεγάλου μήκους που θα προβληθούν στο φετινό SFF-Rated Athens.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το 8o SFF-Rated Athens είναι εδώ με 2 κινηματογραφικές πρεμιέρες! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top