F Νέο trailer για το χιλιοταλαιπωρημένο World War Z με τον Brad Pitt - FilmBoy Νέο trailer για το χιλιοταλαιπωρημένο World War Z με τον Brad Pitt - FilmBoy
  • Latest News

    Νέο trailer για το χιλιοταλαιπωρημένο World War Z με τον Brad Pitt


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Δεύτερο μεγάλο trailer μόλις κυκλοφόρησε από την Paramount για το World War Z.

    Βασισμένη στο ομώνυμο best seller του 2006 από τον Max Brooks, η ταινία ακολουθεί τον Brad Pitt ως Gerry Lane, πρώην ερευνητή των Ηνωμένων Εθνών που έχει ως αποστολή να ταξιδέψει ανά τον κόσμο, ώστε να σώσει εκατομμύρια ανθρώπους από έναν ιό που έχει γεμίσει κάθε άκρη της Γης με ζόμπι.

    Το μεταποκαλυπτικό zombie film του Marc Forster, γυρισμένο σε Μάλτα, Γλασκώβη και Βουδαπέστη, συνάντησε αρκετά εμπόδια και καθυστερήσεις.

    Η αρχική του ημερομηνία για Δεκέμβρη του 2012 πήρε αναβολή από τον περασμένο Ιούνιο, όταν το επιτελείο χρειάστηκε να γυρίσει πίσω στη Βουδαπέστη για εφτά εβδομάδες επιπλέον γυρισμάτων, ενώ ...



    ...το αρχικό σενάριο του Joe Carnahan (A-Team, The Grey) χρειάστηκε μια επανεγγραφή στην τρίτη πράξη του από τον Damon Lindelof...

    ...ο οποίος με την σειρά του δεν πρόλαβε και χρειάστηκε ξανά επανεγγραφή από τον Drew Goddard (Cabin in The Woods).

    Παρ'όλα αυτά, η ταινία δείχνει ένα φροντισμένο, σοβαρό blockbuster τόσο ερμηνευτικά όσο και από πλευράς δράσης, αποτελώντας για τον Pitt το δικό του, ίσως και καλύτερο I am Legend ή War of The Worlds, στο πιο επικά πεσιμιστικό.

    Ουσιαστικές διαφορές δεν φαίνεται να υπάρχουν από το προηγούμενο trailer του Νοεμβρίου εκτός από μια σκηνή σε αεροπλάνο που ίσως καταφέρει να βάλει τα γυαλιά στην καλύτερη εφετζίδικη που έχουμε δει μέχρι στιγμής (ναι, σε αυτήν του πρώτου Final Destination αναφέρομαι).

    Το μόνο που φοβόμαστε είναι κατά πόσο έχουν βελτιωθεί τα ψηφιακά εφέ των ζόμπι, από τη στιγμή που για άλλη μια φορά, δεν έχουμε καθαρή εικόνα τους.

    Αυτό που μένει να αποδειχτεί, είναι αν ο Marc Foster (Finding Neverland, Stranger Than Fiction) μπορεί να σκηνοθετήσει περιπέτεια που δεν αλλάζει πλάνο σε κάθε δευτερόλεπτο (γκουχ γκουχ...Quantum of Solace κανείς;)

    Δίπλα στον Brad Pitt, συμπρωταγωνιστούν η Mireille Enos της σειράς The Killing και οι Matthew Fox, David Morse, Bryan Cranston και James Badge Dale.

    Η κυκλοφορία από τις Plan B Entertainment και GK Films, αναμένεται για 21 Ιουνίου για Αμερική και σε 3D ενώ εμείς περιμένουμε ακριβή ημερομηνία για Ελλάδα, από την UIP (...ωχ!).

    Μέχρι τότε ρίξτε μια ματιά στο trailer και σε ένα παλιότερο super bowl spot, ενώ μπορείτε να δείτε το ολοκαίνουργιο poster ΕΔΩ.


     
    World War Z trailer 2 από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέο trailer για το χιλιοταλαιπωρημένο World War Z με τον Brad Pitt Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top