F Much Ado About Nothing trailer: Ο Joss Whedon ...Σαιξπηρίζει! - FilmBoy Much Ado About Nothing trailer: Ο Joss Whedon ...Σαιξπηρίζει! - FilmBoy
  • Latest News

    Much Ado About Nothing trailer: Ο Joss Whedon ...Σαιξπηρίζει!


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που ένα έργο του Σαίξπηρ διασκευάζεται και προσαρμόζεται για την σημερινή εποχή.
    Άλλωστε, αυτό αποδεικνύει και την διαχρονικότητα των έργων του.

    Είναι όμως η πρώτη φορά, που θα δούμε να μεταφέρεται όχι από συνήθεις υπόπτους (όπως ο Kenneth Branagh) αλλά από τον Joss Whedon, μέχρι πρότεινος υπεύθυνο για πολλαπλά τηλεοπτικά και κινηματογραφικά nerdgasms όπως Buffy: The Vampire Slayer, Firefly, Serenity, Dollhouse, το σενάριο του Cabin in The Woods και φυσικά ...Avengers.

    Γυρισμένη εξ ολοκλήρου στην εξωτική τοποθεσία της Santa Monica και μέσα σε μόλις 12 μέρες, η διασκευή στην κλασική κωμωδία του Σαίξπηρ περιλαμβάνει πολυπληθές καστ, άγνωστο στους περισσότερους αλλά όχι σε όσους παρακολουθούν τις σειρές και ταινίες του σκηνοθέτη...




    Στους ρόλους βρίσκονται οι Amy Acker (The Cabin in the Woods), Alexis Denisof (The Avengers), Νathan Fillion (Super), Clark Gregg (The Avengers και η προσεχής σειρά της S.H.I.E.L.D), Fran Kranz (Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules) και Reed Diamond (Moneyball).

    Όσον αφορά την υπόθεση, οι Claudio (Kranz) και Benedick (Denisof) μόλις έχουν επιστρέψει σπίτι τους από τη Messina, μετά από μια επιτυχημένη καμπάνια στο εξωτερικό.

    Όταν ο σοβαρός Claudio ανακοινώνει την λατρεία και τον θαυμασμό του για την υπέροχη Hero (Jillian Morgese), κόρη του κυβερνήτη της Messina, Leonato (Gregg), ο φαρμακόγλωσσος Benedicκ θα αρχίσει να τον πειράζει ανελέητα.

    Η περιφρόνηση του Benedick για την αγάπη ισοδυναμεί με την νέμεση του στις λεκτικές αντιπαραθέσεις Beatrice (Acker), ανηψιά του Leonato.

    Καθώς οι ερωτοχτυπημένοι Claudio και Hero σχεδιάζουν να παντρευτούν, οι Benedick και Beatrice συνεχίζουν να προσβάλλουν ο ένας τον άλλον, με τους πειρσσότερους να πιστεύουν πως πίσω απ'όλα αυτά κρύβεται ένας έρωτας ...προς τον οποίο και θέλουν όλοι να τους σπρώξουν.

    Το Much Ado... είχε προβληθεί για πρώτη φορά στο περσινό φεστιβάλ του Toronto και οι πρώτες κριτικές από τότε αλλά και από το φετινό SXSW, μιλούν για μια ταινία ευχάριστη, με πνευματώδες χιούμορ και εύστοχα προσαρμοσμένη στο σήμερα.

    Όπως φαίνεται και από το trailer, πρόκειται να δούμε μια φίνα, έξυπνη και αστεία ταινία ενώ το γεγονός πως είναι γυρισμένο ασπρόμαυρα, μας φέρνει στο νου όμορφες προσπάθειες σαν το Pleasantville.

    Η παραγωγή είναι της Bellwether Pictures, η διανομή θα γίνει από τις Lionsgate και Roadside Attractions και η ταινία θα ανοίξει 7 Ιουνίου στην Βόρεια Αμερική και 14 του ίδιου μήνα σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία.

    * Αξίζει να θυμηθούμε πως είχε γυριστεί και το 1993 από τον Kenneth Branagh, με συμμετοχές από τον ίδιο και τους Emma Thompson, Keanu Reeves, Denzel Washington και Michael Keaton.


     
    Much Ado About Nothing trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Much Ado About Nothing trailer: Ο Joss Whedon ...Σαιξπηρίζει! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top