F Ανάρπαστος έγινε ο σκηνοθέτης των Fast and Furious, Justin Lin‏ - FilmBoy Ανάρπαστος έγινε ο σκηνοθέτης των Fast and Furious, Justin Lin‏ - FilmBoy
  • Latest News

    Ανάρπαστος έγινε ο σκηνοθέτης των Fast and Furious, Justin Lin‏


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Ποιος θα περίμενε, ότι μετά το Fast and Furious: Tokyo Drift, ο Justin Lin θα συνέχιζε για αρκετές ακόμη ταινίες του franchise και θα γινόταν από τους πιο περιζήτητους blockbuster σκηνοθέτες;

    Mετά και το υπερεπιτυχημένο Fast Five, το όνομα του παίζει όλο και πιο έντονα σχεδόν για κάθε είδος εμπορικού κινηματογραφικού πρότζεκτ.

    Καταρχάς, έχει αναλάβει δύο sci-fi ιστορίες, τα Hibernation και Subdivision, το βασισμένο σε αληθινή ιστορία L.A. Riots, την κωμωδία Chinglish αλλά και την μεταφορά του δημοφιλούς manga, Lone Wolf and Cub.

    Τελευταία προσθήκη σε όλα αυτά σύμφωνα με το Deadline ...



    ... θα είναι η μεταφορά του πρώτου άτιτλου ακόμα βιβλίου, από την νέα σειρά μυθιστορημάτων του συγγραφέα Patrick Lee (The Breach, Ghost Country).

    Το πρώτο βιβλίο αναμένεται για το 2014, με την Warner Bros να έχει εξασφαλίσει ήδη τα δικαιώματα και η πλοκή του αφορά τις περιπέτειες του πρώην ειδικού λειτουργού Sam Dryden, ο οποίος καλείται να προστατεύσει ένα μυστηριώδες κορίτσι.

    Μην ξεχνάμε πως ο Lin είχε αναλάβει κάποτε και το reboot του Highlander, από το οποίο αποχώρησαν τόσο αυτός όσο και ο Juan Carlos Fresnadillo που ακολούθησε.

    Ο Ryan Reynolds λογικά παραμένει στον ρόλο και αναμένουμε νεότερα.

    Όσο για τον Justin Lin, να βαστάει γερά.
    Έχει να δώσει ακόμη πολλά, πέρα από την ικανοποιητική δράση του Fast and Furious franchise.

    Ειδικά για το Lone Wolf and Cub, μας έχει κινήσει την περιέργεια.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ανάρπαστος έγινε ο σκηνοθέτης των Fast and Furious, Justin Lin‏ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top