F Horror review: Hitchcock, Apartment 143, Abraham Lincoln: Vampire Hunter - FilmBoy Horror review: Hitchcock, Apartment 143, Abraham Lincoln: Vampire Hunter - FilmBoy
  • Latest News

    Horror review: Hitchcock, Apartment 143, Abraham Lincoln: Vampire Hunter

    Από τότε που τα επεισόδια του Horror Trailer Park απέκτησαν καθημερινή 'εκπομπή' στο νέο μέλος του FilmBoy Network, το FilmBoy συνεχίζει κάθε βδομάδα να παρουσιάζει τα τέσσερα σπουδαιότερα review ταινιών τρόμου, όπως αυτά παρουσιάστηκαν στο Horrorant.
     


    Hitchcock review

    Είναι πραγματικά δύσκολο να γράψεις έναν πρόλογο για έναν από τους μεγαλύτερους θρύλους της έβδομης τέχνης και ακόμα πιο δύσκολο να περιγράψεις με λίγα λόγια τον όγκο του έργου του και το μέγεθος της καλλιτεχνικής του αξίας.

    Με επιτυχίες που άφησαν ιστορία και διαδρομή αξιοζήλευτη, ο μετρ του σασπένς αποτελεί ένα από τα ελάχιστα άτομα που επηρέασαν σε τόσο μεγάλο βαθμό τον παγκόσμιο κινηματογράφο, και ίσως το μοναδικό που πέρασε το αγαπημένο μας είδος κυριολεκτικά σε άλλο επίπεδο.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.




    Abraham Lincoln: Vampire Hunter review

    'George Papandreou: Zombie Biker'.
    Γιατί γελάτε, δεν κατάλαβα.

    Αν ο σημαντικότερος πρόεδρος των ΗΠΑ είναι κυνηγός βρικολάκων, ο πιο ηλίθιος πρόεδρος της Greece (και 2ος πιο ηλίθιος στον κόσμο, μετά τον Bush Jr.) τι θα έπρεπε να είναι;

    Κυνηγός σίγουρα όχι – θα γέλαγαν και τα zombie τα ίδια.
    Εκτός αν εσείς γνωρίζετε κάποιο κινηματογραφικό zombie τόσο αποτυχημένο, ώστε να καθίσει να τον πιάσει ο George με το ποδήλατό του;
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.




    Apartment 143 (Emergo) review

    Δεν έχει πλάκα να ξεκινάς συνέχεια ένα found footage review με παρόμοια εισαγωγή…

    Βρισκόμαστε στην εποχή που όλοι οι παραγωγοί προσπαθούν να επωφεληθούν από την επιτυχία του Paranormal Activity και χρησιμοποιούν found footage για να δημιουργήσουν ρεαλισμό …μπλα μπλα μπλα.

    Για το Apartment 143 δύσκολα μπορείς να ξεκινήσεις διαφορετικά, αφού πρόκειται για ένα ξεκάθαρο rip-off του PA, με μερικές ωστόσο καινούργιες προτάσεις, όσον αφορά το γιατί συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν στα στοιχειωμένα σπίτια.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.




    Classic: Το μωρό Της Ρόζμαρι - Rosemary's Baby (1968)

    Μερικές ταινίες δεν χρειάζονται λόγια και περιττούς προλόγους, ο όρος κλασικές είναι αρκετός για τις περιγράψει, περικλείοντας σε μια μόνο λέξη όλη τη σημαντικότητα που τις χαρακτηρίζει.

    Μια απ’ αυτές είναι αδιαμφισβήτητα και το θρυλικό Μωρό της Ρόζμαρι, του μεγάλου Πολωνού σκηνοθέτη Roman Polanski, ένα καθηλωτικό θρίλερ που σημείωσε τεράστια επιτυχία στην εποχή του, έλαβε πλήθος θετικών κριτικών, τιμήθηκε με πολλά βραβεία, πέρασε στην ανθολογία του παγκόσμιου κινηματογράφου και κατατάσσεται δικαίως μέσα στις καλύτερες ταινίες τρόμου όλων των εποχών.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror review: Hitchcock, Apartment 143, Abraham Lincoln: Vampire Hunter Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top