F Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 7/2/2013 - FilmBoy Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 7/2/2013 - FilmBoy
  • Latest News

    Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 7/2/2013

    Θα σας φανεί απίστευτο, αλλά δεν είναι καν περίεργο.

    Το πολύ καλό αγαπησιάρικο ζόμπι, το action του Θωμά Cruise και η Μεξικανή 17χρονη, τρεις ταινίες που έκαναν πρεμιέρα τη περασμένη βδομάδα, δεν κατάφεραν να μπουν καν στη δεκάδα του ελληνικού box office (11ο , 12ο και 16ο αντίστοιχα)! 

    Μόνο οι δύο Οσκαρικοί τρελάρες της Odeon που έκαναν 15.479 εισιτήρια (17.589 πανελλαδικά) μπήκαν στη 2η θέση
    , και το No της Strada Films στην 7η.



    Χίτσκοκ (Hitccock) (6/10), του Sacha Gervasi.

    Μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του βιβλίου του Stephen RebelloAlfred Hitchcock and the making of Psycho” με τη βοήθεια ενός εξαιρετικού και πολυβραβευμένου καστ και του έμπειρου σεναριογράφου του Black Swan, παραθέτοντας με μαεστρία τα γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ναυαρχίδας των θρίλερ, Psycho, τα προβλήματα με τη χρηματοδότηση του, τη σχέση του σκηνοθέτη με το Hollywood και τους μεγαλοπαράγοντες που το απαρτίζουν, αλλά κυρίως την ιδιόμορφη σχέση του με την πανέξυπνη και διορατική σύζυγο του.


    Τα Μυστικά Πλάσματα του Νότου (Beasts of the Southern Wild) (6/10), του Behn Zeitlin.

    Στο νοτιότερο τμήμα της Λουιζιάνα και πίσω από ένα τεράστιο φράγμα, βρίσκεται μια ξεχασμένη κοινότητα, η Bathtub, όπου οι κάτοικοι είναι πλήρως αποκομμένοι από τον πολιτισμό και ζουν σαν μια εκμοντερνισμένη άγρια φυλή...

    Σε αυτή την κοινότητα ζει και η Hushpuppy μαζί με τον πάτερα της και μέσα στην παράνοια αυτού του μικρόκοσμου, πρέπει να βρει το θάρρος να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και τους δαίμονες που κυνηγούν αυτή και την οικογένεια της.



    Μη Μου Χαλάς τη Μέρα (The Last Stand) (4/10), του Kim Jee-Woon.

    O Arnold Schwarzenegger …'ερμηνεύει' τον σερίφη Ray Owens, ο οποίος έχει εγκαταλείψει προ καιρού την θέση του στην δίωξη ναρκωτικών του Los Angeles, μετά από μια επιχείρηση που προκάλεσε την αναπηρία ενός συνεργάτη του και τον αποδεκατισμό της ομάδας του.

    Τώρα πλέον, έχει μετακομίσει σε μια μικρή και βαρετή επαρχιακή πόλη στα σύνορα της Αριζόνα, όπου η ζωή κυλάει ήσυχα, υπερβολικά ήσυχα ...έως βαρετά, μέχρι που ο πιο διαβόητος καταζητούμενος βαρόνος ναρκωτικών αποδρά, παρέα με "fast and furious" αμαξάρα και με όμηρο μια πράκτορα του FBI.



    Ο Κυνηγημένος (The Expatriate) (5/10), του Phillip Stolzl.

    Ο Aaron Eckhart υποδύεται έναν χήρο, πρώην πράκτορα της CIA και πλέον υπεύθυνο ασφαλείας μιας πολυεθνικής στο Βέλγιο, που προσπαθεί να συμβιώσει με την αποξενωμένη από εκείνον, έφηβη κόρη του.

    Ένα πρωινό, θα πάει με την κόρη του στο γραφείο, όπου και θα βρει την εταιρεία άδεια, και με το όνομα του σβησμένο από λογαριασμούς, τράπεζες, mail και άλλα πολλά και τους συναδέλφους του δολοφονημένους, θα βρεθεί ξένος σε ξένη χώρα, χωρίς να του έχει μείνει τίποτα, σαν να μην υπήρχε ποτέ.

    Καλό Σινεμά.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 7/2/2013 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top