F Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 31/1/2013 - FilmBoy Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 31/1/2013 - FilmBoy
  • Latest News

    Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 31/1/2013

    Λιτότητα και στις μεγάλες εταιρείες διανομής, με τον Οσκαρικό Πρόεδρο της Odeon να ανοίγει σε μόλις 15 αίθουσες και παρόλα αυτά, να παίρνει τη 1η θέση στο box office με 18.500 εισιτήρια στην Αθήνα και άλλα 4.000 στην υπόλοιπη Ελλάδα.

    2.000 Εισιτήρια λιγότερα έκανε η Γκανγκστερική Ομάδα της Village παίρνοντας τη 2η θέση (16.500/24.000), ενώ ο πρώην ποδοσφαιριστής-γκόμενος, επίσης της Odeon, έκανε  μόλις 3.200 στην Αθήνα και άλλα 1.200 στην υπόλοιπη χώρα.




    Οδηγός Αισιοδοξίας (Silver Linings Playbook) (7/10), του David O’Russell.

    Καθηγητής χωρισμένος και νοσηλευόμενος σε κλινική με ψυχολογικά προβλήματα, μετακομίζει στο πατρικό του, όπου θα βρει μια επίσης ψυχικά διαταραγμένη χήρα και μαζί θα μάθουν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους.




     



    Αγάπησα Ένα Ζόμπι (Warm Bodies) (7/10), του Jonathan Levine.

    Νεαρό ζόμπι με αισθήματα, βρίσκει μια όμορφη κοπέλα στον Μετα-Αποκαλυπτικό κόσμο όπου ζουνε, και τη προστατεύει από τα άλλα ζόμπι, και τα καρδιακά σκιρτήματα που νοιώθει τον κάνουν να γίνει άνθρωπος ξανά.



     



    Jack Reacher (5/10), του Christopher McQuarrie.

    Πρώην μισθοφόρος δέχεται να βοηθήσει μια δικηγόρο να εξιχνιάσει μια ιστορία δολοφονιών, όταν αποδεικνύεται ότι μια πλεκτάνη βρίσκεται στα σκαριά και ο νόμος αδυνατεί να παρέμβει.
     






    Μετά τη Λουτσία (After Lucia) (8/10), του Michel Franco.

    17χρονη που χάνει τη μητέρα της προσπαθεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα μετακομίζοντας από το Puerto Vallarta στην πόλη του Μεξικού μαζί με τον προβληματικό πατέρα της, αλλά όταν αποφασίζει να κάνει σεξ με ένα από τα αγόρια ου σχολείου, αφήνοντάς τον να βιντεοσκοπήσει τη στιγμή, η ζωή της αλλάζει προς το χειρότερο.



    Καλό Σινεμά.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 31/1/2013 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top