F Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 24/1/2013 - FilmBoy Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 24/1/2013 - FilmBoy
  • Latest News

    Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 24/1/2013

    Η νέα ταινία του Quentin από τη Feelgood ανέβασε τα εισιτήρια της περασμένης εβδομάδας, καθώς και καλή ταινία ήταν, και βαρύ όνομα διέθετε.
    Τα 28.000 εισιτήρια στην Αθήνα (και 44.000 πανελλαδικά) το έφεραν στη 1η θέση, ενώ η άλλη πρεμιέρα με τον πλούσιο που προσπαθεί να τη σκαπουλάρει, της Audio Visual, ήρθε στη 3η θέση με 11.600 Αθηναϊκά (και άλλα 3.000 στην υπόλοιπη χώρα).

    Για το Κορεάτικο βραβευμένο της Amafilms που προβάλλεται στο Αστυ, δεν υπάρχουν στοιχεία.



    Lincoln (8/10), του Steven Spielberg.

    Κάπου κοντά στην λήξη του εμφύλιου πολέμου, οι Νότιοι φαίνεται να οδεύουν στην ήττα και οι Βόρειοι προσπαθούν να ορίσουν μια νέα αρχή για το κατεστραμμένο και διχασμένο Αμερικάνικο έθνος.

    Αρχηγός αυτής της προσπάθειας είναι ο εκλεγμένος για φόρα Πρόεδρος Λίνκολν (Daniel Day-Lewis).

    Προσωπικό του όνειρο είναι να περάσει μια ακόμα τροπολογία στο σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών, την διάσημη 13η τροπολογία, αυτή που θα καταργούσε την δουλεία και που θα έφερνε τους μαύρους ένα βήμα πιο κοντά στην ισότητα.



    Οι Διώκτες του Εγκλήματος (Gangster Squad) (5/10), του Ruben Fleicher.

    Στο L.A., στην ανατολή της δεκαετίας του '40, το οργανωμένο έγκλημα βρίσκεται στο αποκορύφωμα του, η εγκληματικότητα έχει εκτοξευτεί σε τέτοια ύψη που πλέον, νόμος είναι μονάχα ο λόγος των μαφιόζων.

    O πιο ξακουστός μαφιόζος της πόλης των Αγγέλων είναι ο Mickey Cohen (Sean Penn), και για να τον πιάσουν, οργανώνεται μια μυστική ομάδα επίλεκτων ατόμων, επικεφαλής της οποίας είναι ο αστυνομικός John O'Mara (Josh Brolin) που διακρίνεται για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και τις ηθικές του αρχές.



    Παίζοντας με την Αγάπη (Playing for Keeps) (3/10), του Gabriele Muccino.

    Πρώην ποδοσφαιριστής (Gerard Butler), χωρισμένος και ταπί, αναλαμβάνει τη παιδική ομάδα της πόλης του, γοητεύει τις μαμάδες των παιδιών, μία εκ των οποίων (Catherine Zeta-Jones) δουλεύει σε τηλεοπτικό σταθμό και θα μπορούσε να τον κάνει αθλητικό σχολιαστή.

     

     
    Καλό Σινεμά.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 24/1/2013 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top