F Πολύ καλό trailer του disaster blockbuster της Ν.Κορέας, The Tower - FilmBoy Πολύ καλό trailer του disaster blockbuster της Ν.Κορέας, The Tower - FilmBoy
  • Latest News

    Πολύ καλό trailer του disaster blockbuster της Ν.Κορέας, The Tower


    Το απόλυτο blockbuster κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου στη Νότια Κορέα λέγεται The Tower, αλλά μην περιμένετε μια εορταστική και συγκινητική εμπειρία που να μπαίνει στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

    Αντ 'αυτού, υπάρχει κατάρρευση πολυώροφων κτιρίων και μια έντονη αίσθηση επικείμενης καταστροφής.

    Από τον Kim Ji-hoon, τον σκηνοθέτη του Sector 7, το The Tower διαθέτει κάποιες συναρπαστικές σκηνές, από αυτές που κρατάνε τους θεατές καρφωμένους στην άκρη των καθισμάτων τους.

    Το cast αποτελείται από τους Sul Kyung-gu, Son Ye-jin και Kim Sang-kyung.
    Πριν δείτε το απίθανο trailer, διαβάστε την επίσημη σύνοψη από την CJ Entertainment:


    Ο κ. JO κάνει σχέδια για ένα "White Christmas" πάρτι για τους ενοίκους και τους VIP στο Sky Tower, το πρότυπο υπερ-πολυτελές κτιριακό συγκρότημα που ο ίδιος κατέχει στη Σεούλ.

    Μέρος της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει ελικόπτερα να κάνουν κύκλους στον αέρα, ραντίζοντας φυσικό χιόνι σε όλους, από κάτω.

    Ο Dae-ho, ανύπαντρος πατέρας και διαχειριστής του κτιρίου, είναι ένας φιλότιμος  υπάλληλος που αρέσει στους συναδέλφους του και λατρεύεται από τη μονάκριβη κόρη του, Ha-na.

    Τρέφει αισθήματα για τη Yoon-hee, τη μάνατζερ του εστιατορίου, αλλά δεν έχει το θάρρος να της το πει.

    Ο Dae-ho έχει υποσχεθεί στη κόρη του να περάσουν την ημέρα των Χριστουγέννων σε ένα λούνα παρκ μαζί, αλλά το απρόσμενο πάρτι τον κάνει να το αναβάλει.

    Την ημέρα των Χριστουγέννων, το πάρτι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τα δύο ελικόπτερα να ρίχνουν χιόνι από πάνω στο Sky Tower, όπως ήταν το σχέδιο.

    Όταν όμως ένα από τα ελικόπτερα πέφτει πάνω στο κτίριο, ξεσπά μια πυρκαγιά που εξαπλώνεται γρήγορα και ο Dae-ho ξεκινά προσπάθειες να διασώσει τη Ha-na, τη Yoon-hee και τους συναδέλφους του.

    Την ίδια στιγμή, ο θρυλικός πυροσβέστης Young-kee κάνει την εμφάνισή του στο Sky Tower, μπαίνοντας με αυτοθυσία μέσα στο φλεγόμενο κτίριο για να θέσει τη φωτιά υπό έλεγχο, βοηθώντας και τον Dae-ho.

    Μαζί παλεύουν να σώσουν τις ζωές όλων των ανθρώπων γύρω τους - παρά την υποβόσκουσα διαμάχη μεταξύ των δύο ανδρών.
    Ένας εξ αυτών θα επιβιώσει, και ένας θα κάνει την υπέρτατη θυσία.


    Το The Tower έχει οριστεί για τις 25 Δεκεμβρίου στις αίθουσες της Ν.Κορέας.
    Το trailer που τσάκωσα στο Twitch είναι πολύ καλό.

     
    The Tower trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Πολύ καλό trailer του disaster blockbuster της Ν.Κορέας, The Tower Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top