F Ο Joss Whedon των Avengers σκηνοθετεί το Σαιξπηρικό Much Ado About Nothing - FilmBoy Ο Joss Whedon των Avengers σκηνοθετεί το Σαιξπηρικό Much Ado About Nothing - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Joss Whedon των Avengers σκηνοθετεί το Σαιξπηρικό Much Ado About Nothing


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Μία από τις επόμενες ταινίες του σκηνοθέτη των Αvengers, Joss Whedon, θα είναι και το "Much Ado About Nothing".

    H κλασική Σαιξπηρική κωμωδία θα είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία Whedon ενώ το καστ θα περιλαμβάνει τους Amy Acker, Alexis Denisof, Nathan Fillion, Fran Kranz, Jillian Morgese, Sean Maher, Clark Gregg και Reed Diamond.

    Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Kai Cole και Joss Whedon μέσω της Bellwether films και αξίζει να σημειώσουμε πως η ταινία γυρίστηκε μόλις σε 12 μέρες, με την υπόθεση να έχει ως εξής:




    "Οι Claudio (Fran Kranz) και Benedick (Alexis Denisof) μόλις έχουν επιστρέψει σπίτι τους από τη Messina, μετά από μια επιτυχημένη καμπάνια στο εξωτερικό.

    Όταν ο σοβαρός Claudio ανακοινώνει την λατρεία και τον θαυμασμό του για την υπέροχη Hero (Jillian Morgese), κόρη του κυβερνήτη της Messina, Leonato (Clark Gregg), ο φαρμακόγλωσσος Benedicκ θα αρχίσει να τον πειράζει ανελέητα.

    Η περιφρόνηση του Benedick για την αγάπη ισοδυναμεί με την νέμεση του στις λεκτικές αντιπαραθέσεις Beatrice (Amy Acker), ανηψιά του Leonato.

    Καθώς οι ερωτοχτυπημένοι Claudio και Hero σχεδιάζουν να παντρευτούν, οι Benedick και Beatrice συνεχίζουν να μοιράζουν προσβολές εκατέρωθεν και φυσικά οι περισσότεροι πιστεύουν πως πίσω από τα ανταγωνιστικά τους συναισθήματα, οι δύο κυνικοί χαρακτήρες είναι φτιαγμένοι για να είναι ζευγάρι.

    Μέσα από όλες αυτές τις καταστάσεις και γεγονότα, θα αποδειχτεί γρήγορα πως η απέχθεια και η αγάπη είναι κοντινά ξαδέρφια.
    "

    Η ιστορία των Beatrice και Benedick υπόσχεται να μας προσφέρει μία σκοτεινή, σέξυ και μερικές φορές παράλλογη οπτική γύρω από το περίπλοκο θέμα της αγάπης.

    Τέλος, οι Lionsgate και Roadside Attractions ανακοίνωσαν αυτές τις μέρες, πως ημερομηνία κυκλοφορίας στις αίθουσες, ορίστηκε η 7η Ιουνίου του 2013.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Joss Whedon των Avengers σκηνοθετεί το Σαιξπηρικό Much Ado About Nothing Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top