F Νέο trailer του καθυστερημένου G.I. Joe Retaliation - FilmBoy Νέο trailer του καθυστερημένου G.I. Joe Retaliation - FilmBoy
  • Latest News

    Νέο trailer του καθυστερημένου G.I. Joe Retaliation


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Καλώς το κι ας άργησε ή μάλλον ...κι ας αναβλήθηκε τελευταία στιγμή.

    Ο λόγος για την γνωστή ιστορία του 2ου G.I. JOE με υπότιτλο Retaliation, το οποίο περιμέναμε κανονικά τέλη περασμένου Ιούνη τροφοδοτώντας μας συνεχώς με σποτάκια και trailer, και τελευταία στιγμή λίγο πριν την προβολή του, μεταφέρθηκε από την Paramount για του χρόνου, 29 Μαρτίου 2013.

    9 μήνες μετά, ίσον...μας γκαστρώσατε (!) δηλαδή και οι λόγοι όπως ακουγόταν, ήταν οι αντιδράσεις στις δοκιμαστικές προβολές για την ελάχιστη συμμετοχή του Channing Tatum/Captain Duke, και η προσαρμογή σε 3D.

    Η τρομοκρατική οργάνωση της Cobra επιστρέφει, ξεκληρίζοντας τους μισούς Joes ή με άλλα λόγια όσους γνωρίσαμε στο Rise of Cobra, ρίχνοντας σε κείνους το φταίξιμο για διάφορες ενέργειες της και ετοιμάζοντας νέα τρομοκρατικά σχέδια που θα σπείρουν τον όλεθρο...


     

    Όσοι απέμειναν, θα πρέπει να ανασυνταχθούν και να βάλουν τέλος στα σχέδια της Cobra ενώ παράλληλα έχουν και την κυβέρνηση να τους κυνηγάει.

    Σας φαίνεται κλισέ η περιγραφή της σύνοψης που δοκίμασα;

    Όχι περισσότερο απ΄όσο περιμένουμε να είναι η ίδια η ταινία, με την υπόσχεση τουλάχιστον να είναι πιο σκληροπυρηνικό και μιλιταριστικό, πιο...Joe τελοσπάντων, μετά το light και με ελάχιστες δόσεις sci-fi πρώτο φιλμ τoυ Stephen Sommers (Van Helsing).

    Στο sequel θα επιστρέψουν οι Channing Tatum, Ray Park, Byung-hun Lee, Jonathan Pryce, Arnold Vosloo με τις καινούριες προσθήκες των Dwayne Johnson, Bruce Willis, D.J. Cotrona, Adrianne Palicki και Ray Stevenson.

    Ο σκηνοθέτης John M. Chu των Step Up 2, 3 και ...Justin Bieber:Never Say Never, υπόσχεται να μην ξαναπούμε ποτέ "NEVER" σε μεταφορά των Joes, έχοντας δηλώσει επανειλημμένα πως είναι φαν και θέλει να προσδώσει το αυθεντικό κλίμα του καρτούν.

    Βλέποντας το trailer, με τις σκηνές δράσης, τον Dwayne Johnson, τον Bruce Willis και κάτι νίντζα να παλεύουν στα βουνά σε μια σεκάνς που μοιάζει απευθείας βγαλμένη από το κλασικό καρτούν των 80's, ευελπιστούμε να είναι το λιγότερο ...ψυχαγωγικό για ένα ευχάριστο, δίωρο σκότωμα ώρας.

    Θα δούμε και τον αρχηγό Cobra όπως ΠΡΕΠΕΙ να είναι, με την γνωστή μάσκα και λογικά πρόκειται για τον ίδιο χαρακτήρα με την προηγούμενη ταινία, αλλά τον Joseph Gordon-Levitt απόντα.

    Διόλου παράλογο μετά την στροφή στην ποιότητα των Inception και Looper.

    Πάντως, είναι φανερό πως ο Duke εξακολουθεί να ψοφάει, εκτός αν παίξει κάποια επιπλέον σκηνή και μάθουμε τελικά πως ήταν αιχμάλωτος ή είχε φυγαδευτεί για επόμενο sequel.

    Βασικά αλλάξτε ηθοποιό και μην ξεφορτώνεστε τον ρόλο γιατί είναι από τους πιο κλασικούς του καρτούν.

    Εν ολίγοις, δεν πρόσεξα ουσιαστική διαφορά σε σχέση με το προηγούμενο trailer και μάλλον το ανέβαλλαν γιατί δεν πίστευαν πως θα έχει εισπρακτική επιτυχία, καθώς μια βδομάδα μετά θα κυκλοφορούσε το Amazing Spiderman.

    Τώρα δεν θα υπάρχει κάποιο αντίστοιχο ηχηρό blockbuster και υποβόσκει ακόμα μια μικρή δόση πορωμένης αναμονής, αν και μας ξενέρωσαν αφάνταστα.

    Υ.Γ.: Γιατί εγώ μυρίζομαι πάλι αρπαχτή, με τα post-conversion 3D;

     
    G.I. Joe Retaliation trailer 2 από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέο trailer του καθυστερημένου G.I. Joe Retaliation Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top