F Νέο trailer, featurette και poster για το Universal Soldier: Day of Reckoning - FilmBoy Νέο trailer, featurette και poster για το Universal Soldier: Day of Reckoning - FilmBoy
  • Latest News

    Νέο trailer, featurette και poster για το Universal Soldier: Day of Reckoning


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Jean Claude ...God Damned (!) θα φωνάξεις, με το νέο red band trailer και τα πρώτα clips-featurettes για το 4ο Universal Soldier, με τις πρώτες κριτικές να κάνουν λόγο για μια αξιόλογη ταινία δράσης.

    Στο sequel του ανέλπιστα καλού, straight-to-dvd sequel Regeneration, ο Scott Adkins θα βρεθεί αντιμέτωπος με τους Jean Claude Van Damme, τον ...'αγαπημένο' του Χατζηπαπά Dolph Lundgren και τον καινούριο Andrei "The Pit Bull" Arlovski, που επιστρέφει από το Regeneration (2009).

    O John (Scott Adkins) ξυπνάει από ένα κώμα στο οποίο βρέθηκε έπειτα από βίαιη εισβολή στο σπίτι του, κατά την οποία σκότωσαν τη γυναίκα και το παιδί του.

    Στοιχειωμένος από εικόνες της επίθεσης, ορκίζεται να βρει και να σκοτώσει τον υπεύθυνο για όλα αυτά, δηλαδή τον Luc Deveraux (Van Damme)...




    Κάπου στην πορεία, καθώς προσπαθεί να ξεδιαλύνει τι γίνεται, θα πλακωθεί με τον αδυσώπητο UniSol του Arlovski και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον στρατό από γενετικά ενισχυμένους Παγκόσμιους Στρατιώτες των Van Damme και Dolph Lundgren, αναμετρήσεις που θα τον ωθήσουν να ανακαλύψει την αλήθεια και περισσότερα για τον εαυτό του.

    Η ταινία φαίνεται να αντισταθμίζει το μικρό μπάτζετ και τις αναμενόμενα χείριστες ερμηνείες των Van Damme, Lundgren με απίστευτη hand-to-hand δουλειά στις σκηνές δράσης και μια σκοτεινή, πεσιμιστική ατμόσφαιρα κοντινή σε horror movie.

    Οι σκηνές μάχης αν μη τι άλλο φαίνονται σκληροτράχηλα αληθινές αν και στο clip θα πεθάνεις στα γέλια, με τα συνεχή ουρλιαχτά του αλλόφρονα Arlovski.

    Επίσης είναι θετικό πως θα δούμε πρωταγωνιστή, έναν από τους καλύτερους martial artists ηθοποιούς της εποχής μας, τον Scott Adkins και είμαι περίεργος να δω πως ακριβώς θα συνδέεται ο χαρακτήρας του με τον Luc Deveraux, που ήταν ο κεντρικός καλός στα προηγούμενα και τον Adrew Scott του Lundgren.

    To Universal Soldier: Day of Reckoning κυκλοφορεί (και οπλοφορεί!) ήδη σε video-on-demand από τις 25 Οκτωβρίου, αλλά εν αντιθέσει με την προηγούμενη ταινία της σειράς, θα κυκλοφορήσει από 30 Νοεμβρίου στα σινεμά της Αμερικής, έστω και σε περιορισμένο αριθμό πόλεων και αιθουσών.

    Υ.Γ.: Τσιμπάτε για μπόνους και τρία character posters.

    Ειδικά αυτό με τη φάτσα του Van Damme, να το κοιτάτε συνέχεια για να σας φτιάχνει το κέφι.
    Το σχόλιο ...για ευνόητους λόγους!


     
    Universal Soldier: Day of Reckoning trailer 2 από FilmBoy-gr




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέο trailer, featurette και poster για το Universal Soldier: Day of Reckoning Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top