F Trailer και animated short για το The Man With The Iron Fists - FilmBoy Trailer και animated short για το The Man With The Iron Fists - FilmBoy
  • Latest News

    Trailer και animated short για το The Man With The Iron Fists


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Ένας μήνας και κάτι έχει μείνει για να κλείσει και αυτή η χρονιά και ήδη έχουμε αρχίσει να ξεδιαλύνουμε ποιες ταινίες κυκλοφόρησαν στην Αμερική και εδώ περιμένουμε ακόμη, έστω και το dvd.

    Το πιο πρόσφατο από αυτά είναι το The Man With The Iron Fists, για το οποίο τα είχαμε ξαναπεί αρκούντως πορουκλο-αναλυτικά, όταν κυκλοφόρησε το πρώτο trailer.

    Για πότε κυκλοφόρησε στις αίθουσες δεν το πήραμε και μεις χαμπάρι.

    Ίσως γιατί το σκηνοθετικό-σεναριακό ντεμπούτο του RZA (ή αλλιώς ο master πίσω από την κλασική hip hop κολεκτίβα των Wu-Tang) δεν τα πήγε τόσο καλά και...όπως ήρθε, έφυγε...




    Στην Αμερική παίχτηκε 2 Νοεμβρίου για κανά δυο βδομάδες και από το μπάτζετ των $20 εκατομμυρίων απέφερε τα $15 και κάτι, με τις περισσότερες κριτικές να συνοψίζονται στην συνηθισμένη "all style no substance" φύση της ταινίας.

    Δεσμεύομαι προσωπικά (ώπα, σαν πολύ σοβάρεψα ξαφνικά!) με review εντός της εβδομάδος!

    Μέχρι τότε, όσοι δεν το έχετε δει, ρίξτε μια ματιά και ψηθείτε με το τελευταίο φουλ στυλιζαρισμένο και αιματηρό red band trailer που είχε κυκλοφορήσει αλλά και ένα animated prequel short, που ουσιαστικά αποτελείται από ακίνητες ζωγραφιστές βινιέτες, με ήχους από ξυλίκια για background και ασιατική διάλεκτο να παρεμβάλλεται υπό μορφή γραμμάτων.





    Δεν ξέρω τι λένε οι 'ειδικοί', πάντως η ταινία φαίνεται ακριβώς αυτό που περιμένεις.

    Ένα 90λεπτο "all style, no substance" όργιο, γεμάτο στυλιζαρισμένη βία και μαύρο χιούμορ και σκληροπυρηνικό hip hop soundtrack.

    Δεν νομίζω πως χρειάζεται κάτι άλλο για να το ευχαριστηθούμε.
    Τα υπόλοιπα στο review και αν τελικά δεν είναι καλό, θα δείτε τον...Tsokos with The Iron Mouth!
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Trailer και animated short για το The Man With The Iron Fists Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top