F Horror review: Chernobyl Diaries, Wrong Turn 5, The Corridor, All Dark Places - FilmBoy Horror review: Chernobyl Diaries, Wrong Turn 5, The Corridor, All Dark Places - FilmBoy
  • Latest News

    Horror review: Chernobyl Diaries, Wrong Turn 5, The Corridor, All Dark Places

    Με τη σκέψη να επανέλθει η πρώτη πετυχημένη στήλη του FilmBoy, τα επεισόδια του Horror Trailer Park, να ωριμάζει όλο και περισσότερο, συνεχίζουμε να παρουσιάζουμε τα τέσσερα σπουδαιότερα review ταινιών τρόμου, όπως αυτά παρουσιάστηκαν στο Horrorant.
     


    Chernobyl Diaries review

    Τον περασμένο χρόνο, ο Oren Peli, το μυαλό πίσω από το υπερ-επιτυχημένο franchise του Paranormal Activity, αποφάσισε πώς ήρθε  η στιγμή να υλοποιήσει μια από τις  πολλές και ενδιαφέρουσες ιδέες που για καιρό βρίσκονταν φυλαγμένες στο συρτάρι του.

    Ο λόγος φυσικά για το άκρως ενδιαφέρον Chernobyl Diaries, ένα θρίλερ αγωνίας που χρησιμοποιεί πολύ έξυπνα ως χώρο δράσης τη θρυλική πόλη, δίπλα στην οποία, πριν 25 περίπου χρόνια, έλαβε χώρα το συνταρακτικό πυρηνικό ατύχημα που άλλαξε τις ζωές όλων μας.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.




    Wrong Turn 5: Bloodlines review

    Έτος 2003 και μια μικρή ταινία τρόμου ονόματι Wrong Turn (No 6 στο Top-10 Summer Horror Movies) κυκλοφορεί στους κινηματογράφους και συναντά ανέλπιστη επιτυχία, δεδομένου του βεληνεκούς της.

    Όταν μάλιστα κυκλοφορεί και στην αγορά του DVD ξεπουλάει σαν ζεστό ψωμί, ειδικότερα στους κύκλους των horror fans.

    Η αγάπη του κοινού γι’ αυτό το απολαυστικά παλιομοδίτικο horror οδηγεί 4 χρόνια αργότερα, σε ένα αξιοπρεπέστατο sequel με πολύ αίμα και μια απίστευτη εναρκτήρια σκηνή που συζητήθηκε.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.




    The Corridor review

    Θα έλεγε κανείς ότι οι δημιουργοί της Καναδικής ταινίας τρόμου The Corridor, που προβλήθηκε στο Fantastic Fest και στο Toronto πέρυσι, για να βρει το δρόμο προς τις αμερικάνικες αίθουσες το φετινό Μάρτιο, είναι πρώτον, μεγάλοι οπαδοί του Stephen King, και δεύτερον, ερωτευμένοι ειδικά με μερικά έργα του, όπως το 'Dreamcatcer'.

    Και γενικά, όταν κάποιος ξεκινά μια κριτική ταινίας με το να πει πόσο μοιάζει με μια άλλη ταινία, συνήθως δεν το λέει για καλό.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.




    All Dark Places review

    Με τόσες ταινίες τρόμου με πρωταγωνιστές κλόουν που έχουν κυκλοφορήσει, είμαι περίεργος πώς αντέχει αυτό το επάγγελμα ακόμα.

    Δηλαδή, υπάρχει περίπτωση να καλέσεις έναν κλόουν στο παιδικό πάρτι των παιδιών σου, όταν έχεις δει έναν Pennywise στο It (Το Αυτό) του Stephen King, έναν Killjoy στο ομώνυμο franchise των 4 ταινιών, ακόμη και τον κλόουν-ζόμπι στο Zombieland ή έστω τον surreal clown killer ονόματι The Laugh στο υποτιμημένο Amusement;
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror review: Chernobyl Diaries, Wrong Turn 5, The Corridor, All Dark Places Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top