F The Man With The Iron Fists trailer με την υπογραφή των Eli Roth και Tarantino - FilmBoy The Man With The Iron Fists trailer με την υπογραφή των Eli Roth και Tarantino - FilmBoy
  • Latest News

    The Man With The Iron Fists trailer με την υπογραφή των Eli Roth και Tarantino

    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Κάποιες ταινίες φαίνονται ακριβώς αυτό που είναι και καμιά φορά ...κάτι παραπάνω.

    Και συ να μένεις έκπληκτος, μην μπορώντας με τίποτα να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό σου και τις εκρήξεις αυθορμητισμού!

    Έτσι λοιπόν και καθώς τελείωνε το trailer, δεν μπορούσες παρά να αναφωνήσεις ένα πράγμα: "ΤΙ ΥΠΕΡ-ΚΑΡΑ-CULT ΤΑΙΝΙΑΡΑ, φρενήρους και μπρούταλ δράσης ήταν αυτή;"

    Όπως θα καταλάβατε, μετά απ'τις πρώτες φωτογραφίες και το poster, μόλις κυκλοφόρησε από IGN το πρώτο και μάλιστα red band trailer του The Man With The Iron Fists.

    Και γω κατέληξα αντί για trailer, να γράφω πάλι την ...υπερέκθεση της έκθεσης!


    Σε παραγωγή Eli Roth και με τον Quentin Tarantino ανακατεμένο κάπου ανάμεσα, το The Man with the Iron Fists είναι η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα του RZA ...ή αλλιώς του master πίσω απ΄την κλασσική και επιδραστική hip hop κολεκτίβα, των Wu-Tang Clan.

    Η ιστορία αυτής της επικής cult ταινίας, εκτυλίσσεται στην φεουδαρχική Κίνα του 19ου αιώνα.
    Κύριος πρωταγωνιστής, ένας ξένος σιδηρουργός και μοναχικός outsider (RZA).

    Καταφθάνοντας στο μικρό χωριό Jungle, ήταν εξαρχής αναγκασμένος απ'τις φατρίες διαφόρων φυλών να φτιάχνει περίτεχνα εργαλεία και όπλα καταστροφής.

    Όταν το αίμα των φατριών αρχίζει και βράζει ξεκινώντας πόλεμο, o ξένος καλεί μια παναρχαία ενέργεια, μετασχηματίζοντας τον εαυτό του σε ένα ανθρώπινο όπλο με ατσάλινα χέρια.

    Δηλαδή κάτι σαν την εναλλακτική εκδοχή του χαρακτήρα Jax, απ΄τα Mortal Kombat!

    Έτσι καλείται να τιθασεύσει και να αξιοποιήσει αυτή τη δυνάμη, προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό του και τους συγχωριανούς του.

    Συν τοις άλλοις, θα πρέπει και να συνεργαστεί με διάφορους πολεμιστές και δολοφόνους ενάντια σε ανελέητους και άψυχους κακούς, για να καταστρέψουν τον προδότη μιας φυλής πριν τους καταστρέψει όλους.


    Οι Wu-Tang και ειδικά ο RZA ήταν ανέκαθεν επηρεασμένοι, στιχουργικά και ηχητικά απ΄τις κλασικές ταινίες πολεμικών τεχνών.
    Mάλιστα στα τραγούδια τους, πολλές φορές ακούγονταν και samples από αυτές τις ταινίες.

    Ο RZA έχει επιμεληθεί αρκετές φορές soundtrack ταινιών με ανάλογη θεματολογία, όπως το εξαιρετικό Ghost Dog: Way of The Samurai, αλλά και animated σειρές, όπως το Afro Samurai.

    Με τον Ταραντίνο γνωρίζονταν από πριν, του οποίου τη δουλειά θαυμάζει απεριόριστα, συμβάλλοντας τότε και στο OST-Kill Bill.

    Ως ηθοποιός, είτε με cameo είτε με κανονικούς ρόλους, έχει εμφανιστεί στα Ghost Dog, Funny People, Repo Men και American Gangster, με επόμενο ρόλο αυτόν του Blind Master στο G.I. Joe: Retaliation.

    Εδώ πραγματοποιεί το ντεμπούτο του ως σκηνοθέτης και πρωταγωνιστεί με γνωστούς σταρ του ασιατικού και αμερικάνικου σινεμά.

    Και από αυτά που μπορείτε να δείτε, η ταινία θα πρέπει να είναι ένα κυριολεκτικό "Dream come true" για τον RZA.

    Και τι δεν είχε μέσα.
    Ασιατικές πολεμικές τέχνες, καουμπόικα πιστολίδια, διαφόρων τύπων αιχμηρά όπλα που πετάγονταν από κάθε πιθανό και απίθανο σημείο, αλλά και μπρούταλ δράση, σπλάτερ, χιούμορ, ποζεριές και ατάκες, αισθησιακές παρουσίες, cult Russel Crowe.

    Αξιοσημείωτος και ο ...μπρατσαράς/μουσκουλάς με ένα στήθος από χρυσάφι (σ.σ.:φάε σκόνη Pattinson), που διέθετε αντοχές ...ατσάλινες ως άλλος Colossus των X-men.

    Επιπλέον θα συναντήσουμε τους Lucy Liu, Jamie Chung και την άλλοτε δόξα των blaxploitation movies Pam Grier συν τους Cung Le, Byron Mann, τον παλαιστή του κατς David Bautista αλλά και τον ξεχασμένο Rick Yune (Fast and Furious 1, James Bond: Die Another Day).

    Και φυσικά ετοιμαστείτε για soundtrack-άρα με καινούρια μουσική από Black Keys, Kanye West, Whiz Khalifa, μα κυρίως από RZA και φυσικά ...Wu-Tang!

    Το μόνο που παραξενεύει στο trailer είναι πως ενώ πρωταγωνιστεί ο RZA, δεν τον βλέπουμε και για πολύ ενώ ταυτοχρόνως η παρουσία του Russell Crowe έμοιαζε μεγαλύτερη.

    Η ταινία δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας.
    Ακόμα και όταν αποκτήσει, δεν γνωρίζουμε καν αν θα κυκλοφορήσει απευθείας και στις ελληνικές αίθουσες.

    Προβλέπεται όμως ταινιάρα!

    Καταρχάς στην παραγωγή, έχουμε ονόματα που γουστάρουν cult σινεμά.

    Πίσω και μπροστά απ'την κάμερα έχουμε έναν άνθρωπο, όχι μόνο επιδραστικό σαν μουσικό, αλλά και ανέκαθεν 'καμμένο' από τέτοιες ταινίες, με σεβασμό στο cult σινεμά και τις πολεμικές τέχνες.

    Επιπλέον και όπως φαίνεται απ'το trailer, θα είναι εγγυημένο και το ποιοτικό, ταιριαστά σκληροπυρηνικό, hip hop soundtrack.

    Έτσι δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε, το καλύτερο δυνατό, μεγα-cult αποτέλεσμα!

    Μέχρι να την δούμε κι εδώ πέρα (...γκούχου γκούχου!), δείτε το απίστευτο trailer και απολαύστε τη hardcore φωτό παραπάνω, που ...βγάζει μάτια, καθώς και το πρώτο επίσημο poster!

    The Man With The Iron Fists trailer από FilmBoy-gr


     
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Man With The Iron Fists trailer με την υπογραφή των Eli Roth και Tarantino Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top