F Ο Johnny Depp στο sci-fi Transcendence του Wally Pfister, με τις ευλογίες του Nolan - FilmBoy Ο Johnny Depp στο sci-fi Transcendence του Wally Pfister, με τις ευλογίες του Nolan - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Johnny Depp στο sci-fi Transcendence του Wally Pfister, με τις ευλογίες του Nolan

    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Ο Wally Pfister είναι ένα όνομα που έχουμε συγκρατήσει για τα καλά, όντας άρρηκτα συνδεδεμένο με τις ταινίες του Christopher Nolan.

    Έχοντας συνεργαστεί σε όλες τις ταινίες του, ήταν υποψήφιος για τα Batman Begins, The Prestige και Dark Knight, κερδίζοντας τελικά Όσκαρ για το Inception ενώ παλιότερα είχε δουλέψει για τα Italian Job, Laurel Canyon και το περσινό Moneyball με τον Brad Pitt.

    Στα χνάρια πολλών ακόμα διευθυντών φωτογραφίας, αποφάσισε κι αυτός να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις για το σκηνοθετικό του ντεμπούτο.

    Η ταινία θα φέρει τον τίτλο Transcendence και το σενάριο θα είναι του νεοφερμένου Jack Paglen, για το οποίο γνωρίζουμε μόνο πως θα είναι μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας και θα πρωταγωνιστεί ο...Johnny Depp!




    Την χρηματοδότηση και παραγωγή θα αναλάβει η Αlcon με τους συν-ιδρυτές της Broderick Johnson και Andrew Kosove, να δηλώνουν πως ο Johnny Depp είναι από τους πιο χαρισματικούς και ταλαντούχους ηθοποιούς που μπορεί να φανταστεί κανείς και πως είναι πολύ ευχαριστημένοι που θα συμμετάσχει με τον Wally Pfister να συνεχίζει:


    "Είμαι ενθουσιασμένος και αισθάνομαι πολύ τυχερός που θα έχω την ευκαιρία να δουλέψω με τον Johnny.

    Είναι ένας δημιουργικός και έξυπνος καλλιτέχνης που θα φέρει μεγάλο βάθος στον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα και την συνολική αφήγηση."

    Ο Christopher Nolan και η γυναίκα του Emma Thomas θα διατελέσουν executive producers ενώ στην παραγωγή είναι ανακατεμένη και η ομάδα του Book of Eli.

    Η ταινία βρίσκεται ήδη σε στάδιο προπαραγωγής και αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα αρχές του 2013.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Johnny Depp στο sci-fi Transcendence του Wally Pfister, με τις ευλογίες του Nolan Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top