F Επίσημο trailer της ...τελευταίας ταινίας του Steven Soderbergh με τίτλο Side Effects - FilmBoy Επίσημο trailer της ...τελευταίας ταινίας του Steven Soderbergh με τίτλο Side Effects - FilmBoy
  • Latest News

    Επίσημο trailer της ...τελευταίας ταινίας του Steven Soderbergh με τίτλο Side Effects


    Οι φήμες για συνταξιοδότηση του Steven Soderbergh έχουν θεωρηθεί σε μεγάλο βαθμό υπερβολικοί (don’t worry, ποτέ δεν θα αποσυρθεί), αλλά η υποτιθέμενη τελευταία ταινία του σκηνοθέτη, το Side Effects, περνάει μέχρι τώρα στα ψιλά.

    Ο Sonderbergh συναντιέται ξανά με τους Channing Tatum και Jude Law (ακόμα και το σενάριο είναι του Scott Z. Burns του δικού του Contagion), αλλά μαζί τους έχει και τη Rooney Mara.

    Το μόνο πράγμα που κυκλοφόρησε και μοιάζει με επίσημη σύνοψη της ταινίας, μιλάει για  “μια γυναίκα που στρέφεται στη φαρμακευτική αγωγή ως τρόπο χειρισμού του άγχους της, σχετικά με την επικείμενη απελευθέρωση του συζύγου της από τη φυλακή”.

    Και όμως, το πρώτο trailer δείχνει να είναι ένα σκοτεινό δράμα ή κάποιου είδους θρίλερ απιστίας, σαν το Unfaithful ας πούμε, και όχι κάτι κοντινό στο …φαρμακευτικό Contagion.

    To Side Effects βγαίνει στις αίθουσες των ΗΠΑ στις 8 Φεβρουαρίου.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer και αφήστε τα σχόλια σας.


     
    Side Effects trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Επίσημο trailer της ...τελευταίας ταινίας του Steven Soderbergh με τίτλο Side Effects Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top