F Ο Dominic Purcell απαντά στην κρίση στο trailer του Bailout: The Age of Greed - FilmBoy Ο Dominic Purcell απαντά στην κρίση στο trailer του Bailout: The Age of Greed - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Dominic Purcell απαντά στην κρίση στο trailer του Bailout: The Age of Greed

    Ξέρετε τι είναι καλύτερο από την πτώχευση;
    Κρύο σίδερο και καυτό μολύβι.

    Αυτή είναι η κύρια κατευθυντήρια γραμμή πίσω από το Bailout: The Age Of Greed του Uwe Boll, μια ταινία που μοιάζει πολύ σαν ένα low budget remake του Falling Down του Joel Schumacher.

    Χιλιάδες άνθρωποι έχουν χάσει τα πάντα στην οικονομική κρίση.
    Έχουν χάσει τις δουλειές τους, τα σπίτια τους, τις οικονομίες μιας ζωής.

    Για την αντιμετώπιση της κρίσης, οι δοσίλογοι και οι ‘δολοφόνοι’ νεογέννητων, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη κυβέρνηση, δεν κάνουν τίποτα, αντίθετα, με τις πράξεις τους θα έχουν τρομακτική επίδραση στην οικονομική κατάσταση μας, και στις επόμενες γενιές.

    Αυτή η ταινία είναι για έναν άνθρωπο ο οποίος έχασε τα πάντα στα ‘ομόλογα’ και αντεπιτίθεται στο σύστημα που του πήρε ό,τι είχε.

    Το Bailout: The Age of Greed είναι η δεύτερη ταινία του Uwe Boll που πρωταγωνιστεί ο Dominic Purcell μέσα στο 2012 - πρωταγωνιστεί και στο In The Name Of The King 3 - και στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το ολοκαίνουργιο trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Dominic Purcell απαντά στην κρίση στο trailer του Bailout: The Age of Greed Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top