F Οι Νέες Ταινίες της εβδομάδας από 12/7/2012 - FilmBoy Οι Νέες Ταινίες της εβδομάδας από 12/7/2012 - FilmBoy
  • Latest News

    Οι Νέες Ταινίες της εβδομάδας από 12/7/2012

    Θέλετε να καθιερώσουμε κάθε Πέμπτη ένα πολιτικό κουίζ;

    Ποιος είναι ο πολιτικός που βρίσκεται σήμερα σε υψηλή θέση στη κυβέρνηση και που, κατά τη διάρκεια προηγούμενης θητείας του ως Υπουργός Υγείας, πέθανε ένα νεογνό γιατί δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο με θερμοκοιτίδα να το μεταφέρει σε διπλανό νοσοκομείο (το ένα ήταν απασχολημένο και το άλλο ήταν χαλασμένο – μόνο 2 υπήρχαν!), και ο Υπουργός κρυβόταν επί μια εβδομάδα από τα κανάλια, και βγήκε μόνο για να διαψεύσει τις φήμες για ανασχηματισμό;

    Την ίδια στιγμή, μια οικογένεια έκλαιγε το μωρό της γιατί ο υπουργός δε βρήκε χρόνο να ασχοληθεί με τη δουλειά του, εν μέσω γκαλά, πάνελ και ευ ζην.

    Άντε, γιατί ο θυμός ξεχειλίζει σιγά σιγά.

    The Amazing Spider-Man (7/10), του Marc Webb.

    Ο ορφανός Peter Parker (Andrew Garfield) ζει με τους θείους του, γνωρίζει τον επιστήμονα και πρώην συνεργάτη του πατέρα του (Rhys Ifans) και ερωτεύεται τη συμμαθήτρια του Gwen Stacy (Emma Stone).

    Σε μια επίσκεψη του στα εργαστήρια, τον τσιμπάει μια μεταλλαγμένη αράχνη και του δίνει υπεράνθρωπες δυνάμεις που στην αρχή, δεν καταλαβαίνει.

    Όταν όμως η πόλη απειλείται από μια γιγαντιαία σαύρα, θα φορέσει τη στολή του Spider-Man και θα αναλάβει την ευθύνη να προστατεύσει την πόλη και την ανθρωπότητα.


    Κυνηγοί Κεφαλών (Headhunters) (9/10), του Morden Tyldum.

    Ένας νέος και επιτυχημένος αλλά ανασφαλής άντρας, ο Roger, έχει καλά κρυμμένη μια δεύτερη ζωή.

    Το πρωί είναι ένας πλούσιος επιχειρηματίας, ένας σύγχρονος καπιταλιστής και ένας τρυφερός σύζυγος αλλά το βράδυ μετατρέπεται σε έναν επαγγελματία διαρρήκτη που ειδικεύεται μάλιστα στις κλοπές πολύτιμων έργων τέχνης από τα σπίτια διαφόρων ανυποψίαστων συλλεκτών που τυγχάνουν να βρίσκονται στον κοινωνικό του περίγυρο.

    Όταν όμως ο Clas ένας γνωστός της γυναικάς του, εμφανίζεται ξαφνικά στην ζωή του Roger, τα πάντα αλλάζουν.


    Γράψε Λάθος (Footnote), (7/10), του Joseph Cedar.

    Πατέρας και γιος, εκκεντρικοί καθηγητές και οι δύο στο Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ, έχουν αφιερώσει τις ζωές τους στη μελέτη του Ταλμούδ.

    Ο πατέρας, πεισματάρης παλαιών αρχών και λίγο μονοκόμματος, ο οποίος φοβάται το κατεστημένο, ενώ ο γιος του αναζητά συνεχώς την αναγνώριση και έχει φτάσει σε ένα σημείο στο οποίο έχει ξεπεράσει κατά πολύ τον πατέρα του.

    Μια μέρα όμως, οι δύο άντρες αλλάζουν θέσεις κατά λάθος.

    Μετά από ένα εσφαλμένο τηλεφώνημα από το Υπουργείο Παιδείας, ο πατέρας μαθαίνει ότι πρόκειται να λάβει το πιο σεβαστό βραβείο που υπάρχει, το Βραβείο του Ισραήλ.
    Αυτό το βραβείο όμως αρχικά επρόκειτο να δοθεί στον γιό του και όχι στον πατέρα!

    Καλό Σινεμά.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι Νέες Ταινίες της εβδομάδας από 12/7/2012 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top