F Γίγαντες γήινοι στο Giants, το νέο sci fi που αναλαμβάνουν οι Jenkins και Sharp - FilmBoy Γίγαντες γήινοι στο Giants, το νέο sci fi που αναλαμβάνουν οι Jenkins και Sharp - FilmBoy
  • Latest News

    Γίγαντες γήινοι στο Giants, το νέο sci fi που αναλαμβάνουν οι Jenkins και Sharp


    Γράφει ο Κωνσταντίνος Παναγιώτου.

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Tom Jenkins και Simon Sharp, γνωστοί κυρίως για κάποιες μικρού μήκους ταινίες, πρόκειται να αναλάβουν τη σκηνοθεσία και το σενάριο του Giants.

    Η συγκεκριμένη ταινία, αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία καθώς υπόσχεται πως θα θέσει σε νέες βάσεις τη σχέση των sci-fi με τα οικογενειακού χαρακτήρα φιλμ.

    Το σενάριο άλλωστε σίγουρα μας προδιαθέτει για κάτι θετικό:


    Εξωγήινοι παρερμηνεύουν μία δυσλειτουργία του τηλεσκοπίου Hubble και πιστεύουν πως ο πλανήτης τους απειλείται. 
    Η απάντηση τους άμεση. 
    Εισβολή στη Γη!

    Μέχρι εδώ όλα μοιάζουν γνωστά και χιλιοειπωμένα, σωστά; 

    Όχι! 


    Το Giants εκπλήσσει ευχάριστα με την πρωτοτυπία του. 
    Το πρόβλημα για τους εξωγήινους δεν είναι πως οι άνθρωποι διαθέτουν καλύτερα οπλικά συστήματα, αυξημένη νοημοσύνη ή κάτι παρόμοιο. 

    Το τεράστιο «αγκάθι» των εισβολέων μας είναι πως οι γήινοι υπερτερούν σε μέγεθος. 
    Οι «γίγαντες» εξωγήινοι έχουν το μέγεθος ενός παιδιού, γεγονός που φυσικά «ανοίγει» νέους δρόμους για το σενάριο της ταινίας.

    Το σενάριο «ιντιγκάρει» ευχάριστα και έτσι για ακόμη μία φορά το Filmboy θα παραμείνει στις επάλξεις με τις «κεραίες» του σε επιφυλακή για κάποιο νέο αναφορικά με το Giants.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Γίγαντες γήινοι στο Giants, το νέο sci fi που αναλαμβάνουν οι Jenkins και Sharp Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top