F Έρχονται οι θηλυκές Expendables, με πρώτη και καλύτερη τη Gina Carano! - FilmBoy Έρχονται οι θηλυκές Expendables, με πρώτη και καλύτερη τη Gina Carano! - FilmBoy
  • Latest News

    Έρχονται οι θηλυκές Expendables, με πρώτη και καλύτερη τη Gina Carano!


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Ναι ξέρω.
    Σας ζάλισαν πάλι με την αντρίλα και την τεστοστερόνη των Expendables, σαν να βρισκόσασταν σε μια παρέα αντρών που μιλάει συνεχώς για μπάλα και στρατό.

    Είστε έτοιμες με τα ρόλεξ και κανά πλάστη ή τηγάνι στο χέρι (...ή τακούνι αν είσαι του γνωστού μοντελοπνίχτη δικηγόρου) και ετοιμάζεστε να τους αρχίσετε στο κυνήγι.

    Για όλες εσάς που ψάχνετε μια ταινία/πρότυπο για να ξεθυμάνετε, μην ανησυχείτε γιατί θα έχετε και σεις ...την δική σας γυναικεία εκδοχή!

    Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία παραγωγής 1984 Private Defense Contractors του Adi Shankar ετοιμάζεται να κάνει μια παρόμοια θηλυκή ομάδα από ξυλοφορτώστρες/κλωτσοπατινάδες...




    Όσο για πρωταγωνιστικά ονόματα, ο παραγωγός δήλωσε πως μια ταινία αυτού του ύφους δεν μπορεί να μην έχει την ...Gina Carano ενώ επιπλέον προστέθηκε και επίσημα η Kate Sackhoff του Battlestar Galactica και του επερχόμενου τρίτου Riddick με τον Vin Diesel.

    Τίτλος ή πλοκή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα και μπορούμε στο μέλλον να περιμένουμε και άλλα ονόματα.

    Για αρχή, ιδανική σκέψη η Carano που την απολαύσαμε πρόσφατα στο Ηaywire κι ας ήταν μέτριο ενώ του χρόνου την αναμένουμε και στο Fast And Furious 6.

    Αν και μέχρι στιγμής φαίνεται να επιλέγουν ονόματα μικρότερου βεληνεκούς, προσωπικά έχω να προτείνω Milla Jovovich, Kate Beckinsale, Angelina Jolie και ...Sigourney Weaver!

    Ποιες άλλες λέτε να έχουν προστεθεί μέχρι να έχουμε νεότερα;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Έρχονται οι θηλυκές Expendables, με πρώτη και καλύτερη τη Gina Carano! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top