F Horror review: Red Lights, Compliance, Bait 3D, Grabbers - FilmBoy Horror review: Red Lights, Compliance, Bait 3D, Grabbers - FilmBoy
  • Latest News

    Horror review: Red Lights, Compliance, Bait 3D, Grabbers

    Από τότε που τα επεισόδια του Horror Trailer Park απέκτησαν καθημερινή 'εκπομπή' στο νέο μέλος του FilmBoy Network, το FilmBoy συνεχίζει κάθε βδομάδα να παρουσιάζει τα τέσσερα σπουδαιότερα review ταινιών τρόμου, όπως αυτά παρουσιάστηκαν στο Horrorant.
     


    Red Lights review

    O Ισπανός Rodrigo Cortes με το κλειστοφοβικό Buried μας έδειξε ότι ακόμα και με ελάχιστα μέσα στη διάθεση του, είναι ικανός να κάνει θαύματα.

    Οι δεκάδες βραβεύσεις που ακολούθησαν και οι θεαματικές παγκόσμιες εισπράξεις, έμοιαζαν με όνειρο που βγήκε αληθινό, και προμήνυαν μια εντυπωσιακή πορεία για το νεαρό σκηνοθέτη.

    Έμενε τώρα μόνο να δούμε, αν θα τα κατάφερνε το ίδιο καλά και σε μια μεγαλύτερων απαιτήσεων χολιγουντιανή παραγωγή.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.



    Compliance review

    Πόσο εύκολα μια κακόγουστη τηλεφωνική φάρσα μπορεί να μετατραπεί σε βασανιστικό μαρτύριο;

    Και πως γίνεται μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων να χειραγωγηθεί εξ αποστάσεως από έναν άγνωστο, καταπατώντας με κυνικότητα την αξιοπρέπεια μιας αθώας κοπέλας;

    Άραγε είναι όντως τόσο λεπτή η διαχωριστική  γραμμή που χωρίζει τη λογική από την παράνοια;
     


    Mήπως τελικά δεν γνωρίζουμε τον εαυτό μας και τόσο καλά όσο νομίζουμε ;
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


    Bait 3D review

    Όσοι και όσες έχετε ήδη παρακολουθήσει το trailer του Bait 3D ξέρετε τι να περιμένετε, οι υπόλοιποι ίσως σκεφτείτε ότι σας κοροϊδεύω αν σας πω ότι η υπόθεση της ταινίας συνοψίζεται στη φράση: «καρχαρίες σε σουπερ μάρκετ»!

    Από την άλλη θα μου πείτε, όλα τα έχουμε δει με σας…

    Τι τίγρεις να κυνηγούν αθώα αυτιστικά αγοράκια παγιδευμένα στους τέσσερις τοίχους ενός σπιτιού (Burning Bright), τι δολοφονικά ψάρια να εισβάλλουν σε παντός είδους τρύπες (Piranha 3D, Piranha 3DD), όλα τα ζωντανά του ζωικού βασιλείου, όπως λύκους, αρκούδες και ελάφια, να εμπλέκονται σε ανομολόγητα λουτρά αίματος – αμφιβόλου ποιότητας (Rise of the Animals, Wolf Town)…
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.



    Grabbers review

    Ένας βασικότατος λόγος για να παρακολουθείς τις Νύχτες Πρεμιέρας, είναι για εκείνες τις ταινίες που ξεχωρίζουν σαν τη μύγα μες το γάλα.

    Ερχόμενη και αυτή με καλές συστάσεις από το Sundance, ήταν μέσα στις ταινίες που περιμέναμε σύμφωνα και με το Horrorant.

    Κακά τα ψέμματα.
    Πέρα από σινεφίλ, θέλουμε να παραμένουμε πάνω απ'όλα σινεφάν, αδημονώντας για οτιδήποτε διαφορετικό ανάμεσα στα ευρωπαϊκά και ιρανικά δράματα και τα indie αμερικάνικα.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror review: Red Lights, Compliance, Bait 3D, Grabbers Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top