F Πρώτο teaser trailer του animation Dorothy of Oz - FilmBoy Πρώτο teaser trailer του animation Dorothy of Oz - FilmBoy
  • Latest News

    Πρώτο teaser trailer του animation Dorothy of Oz

    Γράφει ο Νάσος Κυριακίδης.

    Εκτός από το Oz: The Great and Powerful που επικεντρώνεται στο παντοδύναμο μάγο του Oz, σύντομα θα παρακολουθήσουμε και μια animated εκδοχή του κλασικού παραμυθιού, που εστιάζει όμως στην Dorothy. 

    Η Summertime Entertainment κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer του Dorothy of Oz

    Η πλοκή ξεκινά όταν η Dorothy επιστρέφει στο Κάνσας και το βλέπει κατεστραμμένο από τον ανεμοστρόβιλο, λόγω του οποίου η ίδια βρέθηκε στο Oz. 

    Πριν προλάβει όμως να αντιδράσει στην καταστροφή του σπιτιού της που αντίκρισε, μεταφέρεται και πάλι πίσω στο  Oz.  
    Αυτή τη φορά θα μεταφερθεί μέσω ενός ουράνιου τόξου...



    Οι τρεις φίλοι της, το Σκιάχτρο, το Λιοντάρι και ο Τενεκεδένιος άνθρωπος έχουν εξαφανιστεί και η ίδια θα προσπαθήσει να τους εντοπίσει. 

    Στην πορεία θα γνωρίσει έναν άνθρωπο που αποτελείται από γλυκίσματα και λουκούμια και αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με τη σκέψη του. 

    Επίσης, θα γνωριστεί με μια μικροσκοπική κινέζικη κούκλα πριγκίπισσα, της οποίας το αυταρχικό ύφος υπερβαίνει κατά πολύ το ύψος της και κάθε άλλο παρά εύθραυστη μοιάζει.

    Τέλος, θα συναντήσει και ένα ρυμουλκό σκάφος, που αποτελείται από διάφορα μέρη και που έχει τόσες προσωπικότητες, όσα είναι και τα κομμάτια που το απαρτίζουν.

    Η  Dorothy θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο για τους υπόλοιπους και οι τέσσερις τους θα συμμαχήσουν απέναντι στον  Jester, έναν διεστραμμένο νέο κακό, ο οποίος θα προσπαθήσει να θέσει όλο το Oz, κάτω από τον έλεγχό του.

    Έχουμε λοιπόν μια παραλλαγή της κλασικής ιστορίας και την υποτιθέμενη συνέχεια. 
    Σε αυτή παρουσιάζεται μια διαφορετική τετράδα με την Dorothy. 

    Η αλήθεια είναι ο συνδυασμός της νέας παρέας είναι πολύ ευφάνταστος, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι το ίδιο επιτυχημένος. 

    Το παρακάτω trailer είναι πολύ καλό, μας δίνει μια πρώτη εικόνα του animated κόσμου του Oz και απευθύνεται αποκλειστικά στο παιδικό κοινό. 


    Τις φωνές στους χαρακτήρες θα δώσουν η Lea Michele ως Dorothy, οι Martin Short, Jim Belushi, Dan Aykroyd, Hugh Dancy, Oliver Platt, Patrick Stewart, καθώς και η Bernadette Peters ως Glinda, της οποίας την προσθήκη είχαμε πληροφορηθεί αρκετούς μήνες πριν

    Ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει δοθεί ακόμα, το Dorothy of Oz πάντως θα προβληθεί μέσα στο 2013, και περισσότερες σχετικές πληροφορίες θα έχουμε στο επόμενο διάστημα. 
    Dorothy of Oz teaser trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Πρώτο teaser trailer του animation Dorothy of Oz Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top