F Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Michael Clarke Duncan! - FilmBoy Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Michael Clarke Duncan! - FilmBoy
  • Latest News

    Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Michael Clarke Duncan!

    Ο ηθοποιός Michael Clarke Duncan πέθανε σήμερα το πρωί σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, όπως επιβεβαίωσε με ανακοίνωση της η αρραβωνιαστικιά του, Omarosa Manigault.
    Ο Duncan ήταν 54 χρονών.

    Γέννημα θρέμμα του Σικάγο, ο Clarke εργάστηκε ως σωματοφύλακας για διασημότητες όπως ο Will Smith και ο Jamie Foxx στο Λος Άντζελες, πριν γίνει ηθοποιός και ο ίδιος στη δεκαετία του '90.

    Παρά τον όγκο και το ανάστημα του, ο Clarke ήταν σε θέση να πείθει ως ευάλωτος και ευαίσθητος, κάτι που τον έκανε αγαπητό στην οθόνη.

    Το 2000 κέρδισε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ για το ρόλο του καταδικασμένου δολοφόνου John Coffey στη προσαρμογή του Stephen King από τον Frank Darabont, The Green Mile...




    Εναλλασσόταν μεταξύ διαφόρων ειδών σε όλη την καριέρα του, αφού πρωταγωνίστησε από τα comic-based Daredevil και Sin City μέχρι κωμωδίες όπως το απολαυστικό The Slammin’ Salmon.

    Επίσης, απολάμβανε μια ισχυρή τηλεοπτική καριέρα, καθώς πέρασε από σειρές όπως το Family Guy και το Two and a Half Men.

    Επιπλέον, χάρισε τη χαρακτηριστική φωνή του σε ταινίες όπως το Kung Fu Panda και το Green Lantern του περασμένου καλοκαιριού.

    Ο Duncan ήταν στο νοσοκομείο τις τελευταίες επτά εβδομάδες, μετά από μια καρδιακή προσβολή που τον έβαλε στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

    Είχε βγει από την εντατική μετά από τρεις εβδομάδες, αλλά παρέμενε στο νοσοκομείο μέχρι το θάνατό του.

    Στη δήλωσή της, η Manigault εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τους οπαδούς του Duncan για τη συμπαράσταση και τις σκέψεις τους.

    "Σας είμαι ευγνώμων για όλες τις προσευχές σας και ζητώ τη προστασία των προσωπικών στιγμών αυτή τη στιγμή," συνεχίζει η ανακοίνωση.

    Θα γιορτάσουμε τη ζωή του, ιδιωτικά και δημόσια, σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

    Κρίμα.
    Ο Michael Clarke Duncan μου ήταν πολύ συμπαθής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Michael Clarke Duncan! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top