F Η Sony φέρνει τον ALF στη μεγάλη οθόνη - FilmBoy Η Sony φέρνει τον ALF στη μεγάλη οθόνη - FilmBoy
  • Latest News

    Η Sony φέρνει τον ALF στη μεγάλη οθόνη

    Γράφει ο Νάσος Κυριακίδης.

    Ο Gordon Shumway, ο σαρδόνιος χαρακτήρας με την εξωγήινη μορφή, περισσότερο γνωστός ως ALF, θα αποκτήσει δική του ταινία στο κινηματογράφο. 

    Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η Sony Animation έχει αποκτήσει τα δικαιώματα για τον χαρακτήρα και ο Gordon ‘ALF’ Shumway, που πέρσι γιόρτασε τα 25 χρόνια από την δημιουργία του, φέτος θα δει την μεταφορά του στην μεγάλη οθόνη. 

    Μάλλον, όχι ακριβώς αυτή την χρονιά, αφού μόλις ξεκίνησαν καλά καλά το στάδιο της παραγωγής, αλλά θα τον δούμε σε σχετικά άμεσο χρονικό διάστημα, αν όλα πάνε καλά φυσικά.  

    Η αρχική φωνή του ALF ανήκει στον Paul Fusco, ο οποίος θα αναλάβει και πάλι τον ρόλο και θα κληθεί να μεταφέρει την ασαφή εξωγήινη τρέλα του ALF ...


    ...στον υπερθετικό βαθμό αυτή την φορά.

    Ύστερα από τόσα χρόνια επιτυχίας στην μικρή οθόνη, ήρθε η στιγμή να δούμε πως θα τα καταφέρει ο χνουδωτός εξωγήινος στα πιο βαθιά νερά. 

    Αν και η Αμερική είναι σίγουρο πως θα τον στηρίξει, μιας που είναι ένα από τα πιο αγαπημένα puppet του αμερικανικού κοινού.

    Ίσως εδώ στην Ελλάδα να είναι λιγότερο γνωστός, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει λιγότερες πιθανότητες επιτυχίας στην χώρα μας. 

    Ο Jordan Kerner υπεύθυνος για το The Smurfs, θα κάνει την παραγωγή μαζί με τον Fusco και τον δημιουργό της αρχικής τηλεοπτικής σειράς, Tom Patchett.

    Στην παραγωγή θα συμμετέχουν επίσης οι Ben Haber και Kenneth Kaufman

    Η παραγωγή της ταινίας βρίσκεται σε πολύ αρχικό στάδιο όπως είπαμε, για αυτό δεν έχουμε και ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά περιμένουμε νεότερα σύντομα.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Sony φέρνει τον ALF στη μεγάλη οθόνη Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top