F Ο James Franco κακός στο Homefront του Jason Statham, σε σενάριο Sly. Αυτά είναι! - FilmBoy Ο James Franco κακός στο Homefront του Jason Statham, σε σενάριο Sly. Αυτά είναι! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο James Franco κακός στο Homefront του Jason Statham, σε σενάριο Sly. Αυτά είναι!

    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Τον πολύ τον Jason Statham, τον βαριέται κι ο...Χατζηπαπάς, αν κρίνουμε από 'αριστουργήματα' τύπου Safe.

    Αλλά ο αγαπητός Jason Statham δεν το βάζει κάτω και όπως φαίνεται, μαζί με αυτόν, καλά κρατεί και το κοινό του.

    Μέχρι να θαυμάσουμε τις νέες του κλωτσοπατινάδες στο Expendables 2, ανακοινώθηκε ένα απ΄τα επόμενα σχέδια του, το Homefront.

    Σύμφωνα με την υπόθεση, ο Statham είναι ένας πράκτορας της DEA (Δίωξη Ναρκωτικών) που συνταξιοδοτείται, κατοικώντας πλέον σε ένα φαινομενικά ήσυχο μέρος.
    Μόνο που τελικά αυτό το μέρος, έχει ως κοινωνικό υπόβαθρο τα ναρκωτικά και τη βία...


    Όταν η οικογένεια του απειληθεί, θα αναγκαστεί να επιστρέψει στη δράση για να σώσει τους αγαπημένους του και ολόκληρη την πόλη.

    Η σκηνοθεσία θα είναι του Gary Fleder των φιλότιμων έως αρκετά καλών Kiss The Girls, Impostor, Don't Say A Word και Runaway Jury ενώ το σενάριο έχει γράψει ο πολύς ...Sylvester Stallone (!).

    Επιπλέον και σύμφωνα με τα πρόσφατα νέα από Variety, προστέθηκε στο καστ και ο James Franco στο ρόλο του μεγιστάνα ναρκωτικών Gator, που έχει καταλάβει την πόλη του Statham.

    Να υποθέσουμε πως θα είναι άλλη μια ταινία εκδίκησης,τύπου Walking Tall, Faster με τον The Rock ή σαν τις υπόλοιπες του Statham.
    Να δούμε από πόσα πεσίματα, σπασίματα και απιθανότητες θα την γλυτώνει πάλι!
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο James Franco κακός στο Homefront του Jason Statham, σε σενάριο Sly. Αυτά είναι! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top