F Πιο pulp και crazy από όσο περιμέναμε το trailer του The Paperboy - FilmBoy Πιο pulp και crazy από όσο περιμέναμε το trailer του The Paperboy - FilmBoy
  • Latest News

    Πιο pulp και crazy από όσο περιμέναμε το trailer του The Paperboy

    Αν σας έλεγα ότι η νέα ταινία του σκηνοθέτη του βραβευμένου Precious, Lee Daniels, αφορά μια τρελαμένη κυρία που την υποδύεται η Nicole Kidman, η οποία έχει εμμονή με έναν καταδικασμένο σε θάνατο άνδρα (John Cusack), θα ήσασταν σίγουροι ότι θα είναι μια φανταστική, διορατική δραματική ταινία που θα σαρώσει τα βραβεία τον επόμενο Χειμώνα.

    Μη βιάζεστε όμως, γιατί ο Matthew McConaughey και ο Zac Efron συμπρωταγωνιστούν ως αδέλφια που διερευνούν τη πιθανότητα άδικης καταδίκης του Cusack, οι οποίοι επίσης εμπλέκονται ερωτικά με την Kidman.

    Επίσης, μαθαίνω ότι η Kidman κατουράει τον Efron σε μια ερωτική σκηνή, οπότε καταλαβαίνετε ότι τα επίπεδα pulp και craziness είναι υψηλά στη συγκεκριμένη ταινία.

    Το επίσημο trailer του The Paperboy είναι πλέον στη κυκλοφορία, μετά από τη μέτρια υποδοχή στο φετινό φεστιβάλ των Καννών και λίγο πριν την έξοδο του στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 5 Οκτωβρίου.

    Εσείς τι λέτε;




    The Paperboy trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Πιο pulp και crazy από όσο περιμέναμε το trailer του The Paperboy Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top