F Horror review: [REC] 3 Genesis, Walking Dead season 1, Silent House, Rogue River - FilmBoy Horror review: [REC] 3 Genesis, Walking Dead season 1, Silent House, Rogue River - FilmBoy
  • Latest News

    Horror review: [REC] 3 Genesis, Walking Dead season 1, Silent House, Rogue River

    Από τότε που τα επεισόδια του Horror Trailer Park απέκτησαν καθημερινή 'εκπομπή' στο νέο μέλος του FilmBoy Network, το FilmBoy συνεχίζει κάθε Τετάρτη να παρουσιάζει τα τέσσερα σπουδαιότερα review ταινιών τρόμου, όπως αυτά παρουσιάστηκαν στο Horrorant. 

    [REC] 3 Genesis review

    Μετά από πολύμηνες καθυστερήσεις και βασανιστικά μεγάλη αναμονή από πλευράς χιλιάδων fans του, το τρίτο κεφάλαιο του κατά γενική ομολογία καλύτερου found footage που γυρίστηκε ποτέ, είναι εδώ!

    Βέβαια αυτή τη φορά τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, μιας και δεν είναι ακριβώς το found footage που οι περισσότεροι περιμέναμε, αλλά ένα κλασικής δομής horror φιλμ που κρατά το εύρημα της χειροκίνητης κάμερας μόνο στο πρώτο εικοσάλεπτο.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


    Silent House review

    Πριν 8 χρόνια, οι σκηνοθέτες Chris Kentis και Laura Lau έκαναν μια βουτιά στην επιτυχία με το απροσδόκητο Open Water, ένα φιλμ που έγινε αγαπημένο στα φεστιβάλ αλλά ξεθύμανε στις αίθουσες.

    Λαμβάνοντας υπόψη το buzz που περιέβαλε η ταινία τους (με δυο δύτες στη μέση του ωκεανού), είναι λίγο περίεργο το γεγονός ότι το δίδυμο δεν έκανε τίποτε άλλο όλα αυτά τα χρόνια, παραλείποντας να χρησιμοποιήσουν τη δυναμική που είχαν τότε.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


    The Walking Dead: Season 1 review

    Δύο χρόνια πριν, το καλωδιακό AMC τόλμησε και πόνταρε σε μια σειρά με zombies, δίνοντας στο μέχρι πρότινος αναίμακτο και συντηρητικό τηλεοπτικό τοπίο νέα τρομο-διάσταση.

    Η σειρά που πλέον αποτελεί αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια εκατομμυρίων θεατών, βασίζεται στην ομότιτλη σειρά comics του Robert Kirkman (για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους ειδικούς του Heroes For A Day) και ετοιμάζεται ήδη για την τρίτη της σεζόν.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


    Rogue River review

    Πώς μπορείς να καταφέρεις να βάζεις στοιχεία survival horror και torture porn μέσα στη ταινία σου, και αυτή να σου βγαίνει πιο light κι από τη Hanna Montana, είναι κάτι που ποτέ δεν θα το καταλάβω.

    Το Rogue River κάποιου Jourdan McClure είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της νέας παθογένειας στη horror βιομηχανία, όπου ο κινηματογραφιστής δεν είναι κατασταλαγμένος στο τι θέλει να κάνει, δανείζεται στοιχεία από διάφορα υπο-genre και τελικά δεν κάνει τίποτα.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror review: [REC] 3 Genesis, Walking Dead season 1, Silent House, Rogue River Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top