F Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 9/8/2012 - FilmBoy Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 9/8/2012 - FilmBoy
  • Latest News

    Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 9/8/2012

    Οι ελληνικές εταιρείες επέλεξαν (σοφά) αυτή τη βδομάδα για να βγάλουν στις αίθουσες ό,τι πιο μέτριο έχουν στις αποθήκες τους, έτσι οι μέρες ενδείκνυνται για κάνα θερινό classic – είδα πρόσφατα το The Party με τον Peter Sellers στο Αιόλια στη Καισαριανή και το απόλαυσα πραγματικά.


    Ειδικές Δυνάμεις (Forces Speciales) (4/10), του Stephane Rybojad.

    Γαλλίδα πολεμική ανταποκρίτρια (Diane Kruger) πέφτει θύμα απαγωγής από τους Ταλιμπάν στο Πακιστάν και αφού τη βασανίσουν, βιντεοσκοπούν ένα μήνυμα και το στέλνουν στο Παρίσι, όπου ο Γάλλος Πρόεδρος διατάσσει μια μονάδα ειδικών δυνάμεων να πάει για να την ελευθερώσει.

    Οι κομάντος φθάνουν στο Πακιστάν, εντοπίζουν γρήγορα την περιοχή όπου φυλάσσεται η δημοσιογράφος και τη διασώνουν.

    Ο ηγέτης των Ταλιμπάν (Raz Degan) όμως, μαζί με τους πιστούς αντάρτες του θα πάρει στο κατόπι τους κομάντο και την πρώην αιχμάλωτη.


    Ατίθαση Συντροφιά (Darling Companion) (3/10), του Lawrence Kasdan.

    Mια συναισθηματικά ασταθής γυναίκα (Diane Keaton),  παντρεμένη με έναν απόμακρο και δίχως ίχνος ευαισθησίας σε οτιδήποτε εκτός από τη δουλειά του, χειρούργο (Kevin Kline), βρίσκει ένα πληγωμένο σκυλί που θα ονομάσει Freeway και θα αποφασίσει να το κρατήσει, καθιστώντας τον μέρος της οικογένειας, προς μεγάλη απογοήτευση του συζύγου.

    Πάνω στις χαρές για το γάμο της κόρης τους με τον κτηνίατρο, ο σύζυγος χάνει τον σκύλο στα δάση του Colorado κατά τη διάρκεια της πρωινής βόλτας, στέλνοντας τη γυναίκα του στα πρόθυρα υστερίας.


    Χάρηκα που σε Γνώρισα (Seeking a Friend for the End of the World), της Lorene Scafaria.

    Με έναν αστεροειδή να κατευθύνεται επάνω στη Γη, ο πλανήτης έχει μόλις τρεις εβδομάδες ζωής, αφήνοντας τον πληθυσμό σε μια κατάσταση πανικού να προσπαθεί να ζήσει ό,τι δε πρόλαβε να ζήσει όλο αυτό τον καιρό.

    Παρατημένος να πεθάνει μόνος από την άπιστη σύζυγό του, ο Dodge (Steve Carell) επιστρέφει στη ρουτίνα του αλλά όταν γνωρίζει τη γειτόνισσά του Penny (Keira Knightley) καλωσορίζει το ελεύθερο πνεύμα της στη ζωή του και η ελπίδα γεννάται μέσα του ξανά.


    Άνδρες Εναντίον Γυναικών (Maschi Contro Femmine) (4/10), του Fausto Brizzi.

    Ένας κόσμος περίπλοκων σχέσεων όπου διαφορετικοί χαρακτήρες διαφορετικών φύλων αναμετριούνται μεταξύ τους, τόσο σε ερωτικό επίπεδο όσο και σε κοινωνικό.

    Ο ένας είναι νευρικός οικογενειάρχης, η άλλη αθλήτρια του βόλεϊ που τον σαγηνεύει, κάποιος άλλος είναι ένας πλούσιος φαλλοκράτης που μένει δίπλα σε μια δυναμική φεμινίστρια, ένας παντρεμένος και απογοητευμένος από την ζωή του και μια εργαζομένη γυναίκα, αλλά και ένα ζευγάρι λεσβίες και μια περίεργη παρέα αντρών.

    Καλό Σινεμά.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 9/8/2012 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top