F Ο Matt Damon μιλάει με τα καλύτερα για το Bourne Legacy στο Comic-Con - FilmBoy Ο Matt Damon μιλάει με τα καλύτερα για το Bourne Legacy στο Comic-Con - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Matt Damon μιλάει με τα καλύτερα για το Bourne Legacy στο Comic-Con

    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Ο Matt Damon εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Comic-Con του San Diego.
    Και φυσικά ήταν η πρώτη η καλή που λένε.

    Πέρα απ'τις δηλώσεις στα πλαίσια προώθησης του Elysium, είπε λοιπόν δυο τρία λόγια και για τον νέο Bourne.

    Απ΄το οποίο, ναι μεν θα λείπει, αλλά ευελπιστεί πως θα είναι εξίσου καλό, εκθειάζοντας μάλιστα και τον νέο πρωταγωνιστή του franchise, Jeremy Renner.

    Διαβάστε παρακάτω τις δηλώσεις του στο ComingSoon:


    "Δεν έχω δει ακόμη την ταινία, παρά μόνο το trailer που έδειχναν στους τελικούς του NBA.Και είμαι σίγουρος πως θα είναι καλή.
    Ο Renner είναι απλά υπέροχος και πιστεύω πως ταιριάζει σε αυτόν τον κόσμο.
    Είναι τρομερός ηθοποιός ενώ και ο σκηνοθέτης Tony Gilroy είναι ένας πολύ έξυπνος τύπος και φοβερός συγγραφέας και σκηνοθέτης.
    Είμαι σίγουρος ότι δεν θα το είχε αναλάβει αν δεν είχε μια πραγματικά καλή ιδέα και τον ιδανικό τρόπο για να λειτουργήσει αυτή η ιδέα."

    Για πάμε όμως και στο ζουμί της υπόθεσης.
    Σε προηγούμενο post είχαμε αναφέρει την προδιάθεση των παραγωγών για μια ακόμη ταινία, που θα αποτελέσει και crossover των Damon, Renner.

    Τι είχε να προσθέσει ο Matt Damon επ'αυτού;

    "Θέλω στ'αλήθεια να κάνω άλλο ένα και νομίζω το ίδιο θα επιθυμούσε και ο Paul Greengrass (σκηνοθέτης του 2ου και 3ου Bourne).Αλλά νομίζω είναι η ίδια ερώτηση που κάναμε ο ένας στον άλλον, κάθε φορά που τελειώναμε ένα απ΄τα sequel.
    Πάνω απ'όλα, αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε μια ταινία που θα είναι καλύτερη ή έστω ισάξια με τις προηγούμενες.
    Αν δεν μπορούμε να το καταφέρουμε αυτό, καλύτερα να το αφήσουμε μια και καλή."

    Άρα ο Damon θα επιστρέψει μόνο μαζί με τον Greengrass και μόνο αν ο τελευταίος έχει φέρει μια πραγματικά καλή ιδέα, για το πως θα επανενταχθεί ξανά στη σειρά ο Jason Bourne.

    Ο παραγωγός Frank Marshall δήλωνε σχεδόν σίγουρος πάντως και αν το Bourne Legacy έχει την εισπρακτική επιτυχία των προηγούμενων, όλο και κάτι θα σκεφτούν οι δαιμόνιες παραγωγάρες του Χόλιγουντ!
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Matt Damon μιλάει με τα καλύτερα για το Bourne Legacy στο Comic-Con Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top