F Poster: The Campaign, Dredd, Branded, Flight, V/H/S, End of Watch, Pitch Perfect - FilmBoy Poster: The Campaign, Dredd, Branded, Flight, V/H/S, End of Watch, Pitch Perfect - FilmBoy
  • Latest News

    Poster: The Campaign, Dredd, Branded, Flight, V/H/S, End of Watch, Pitch Perfect


    Η σημερινή ημέρα είναι μια σημαντική ημέρα για εμένα προσωπικά, και κατ’επέκταση για ολόκληρο το FilmBoy Network.

    Από σήμερα η επαγγελματική απασχόληση μου θα αφορά αποκλειστικά και μόνο τα κινηματογραφικά, και ειδικότερα στο νέο εγχείρημα μου στον χώρο της …υπομονή λίγες μέρες ακόμα.

    Στα poster, έχουμε 25 νέες κυκλοφορίες συν τα 6 banner poster που έρχονται στο επόμενο post.

    Από πρεμιέρες, ξεχωρίζουν τα δύο 1α poster της κωμωδίας The Campaign, το 1ο teaser poster του πολυαναμενόμενου Dredd, το 1ο poster του sci fi Branded, το 1ο poster του αεροπορικού Flight και το 1ο poster του θρίλερ VHS.

    Επίσης, βγήκε το 1ο poster της horror comedy Frankenstein Created Bikers, το 1ο poster του αστυνομικού End of Watch, το 1ο poster του ντοκιμαντέρ Stand Up and Fight, ένα 1ο poster του άγνωστου αλλά ιντριγκαδόρικου It’s a Disaster, το 1ο poster των γυναικείων Pitch Perfect και For A Good Time Call και το 1ο poster για το θρίλερ Home Sweet Home.

    Στα υπόλοιπα, θα δείτε δύο νέα poster για το Magic Mike, το 2ο poster του Katy Perry: Part of Me, άλλο ένα poster για την επανέκδοση του Finding Nemo, το 3ο poster του The Inbetweeners, το 2ο poster του 2 Days in New York, άλλο ένα poster του Soldiers of Fortune, ένα όμορφο poster για το The Amazing Spiderman, το νέο λευκό poster του The Watch, δύο νέα banner για το Savages και το τελικό poster του The Expendables 2.

    Δείτε τα όλα στη συνέχεια σε υψηλή ανάλυση, όπως πάντα. 




















     


      
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Poster: The Campaign, Dredd, Branded, Flight, V/H/S, End of Watch, Pitch Perfect Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top