F Η sexy Ashley Green στο τρομακτικό trailer του The Apparition - FilmBoy Η sexy Ashley Green στο τρομακτικό trailer του The Apparition - FilmBoy
  • Latest News

    Η sexy Ashley Green στο τρομακτικό trailer του The Apparition

    Μετά τον ενοχλητικό ρόλο στο Rise of the Planet of the Apes, ο Βρετανός ηθοποιός Tom Felton συνεχίζει να προσπαθεί ξεφύγει από την εικόνα του ως Draco Malfoy στα Harry Poter και, κρίνοντας από αυτό το πρώτο trailer του The Apparition, δεν τα πάει κι άσχημα.

    Η Ashley Greene από την άλλη, τριγυρνά με τα εσώρουχα, στα βήματα της Odette Yustman (Odette Annable μετά το γάμο της) στο Unborn, και μαζί με τον Sebastian Stan του Gone αντιμετωπίζουν όλα τα κλισέ ενός ghost horror.

    Όταν εκφοβιστικά γεγονότα αρχίζουν να συμβαίνουν στο σπίτι τους, το νεαρό ζευγάρι Kelly (Greene) και Ben (Stan) συνειδητοποιούν ότι είναι στοιχειωμένοι από μια παρουσία που έφεραν οι ίδιοι κατά λάθος, μετά από ένα πείραμα παραψυχολογίας στο πανεπιστήμιο.

    Το τρομακτικό φάντασμα τρέφεται με το φόβο τους και τους βασανίζει ανεξάρτητα από τις προσπάθειες τους να διαφύγουν.

    Τελευταία τους ελπίδα είναι ο ειδικός στο υπερφυσικό (Felton), αλλά ακόμη και με τη βοήθειά του μπορεί να είναι ήδη πολύ αργά για να σωθούν από αυτή την τρομακτική δύναμη.


    Σκηνοθετεί ο πρωτάρης Todd Lincoln.
    Το The Apparition θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες των ΗΠΑ στις 24 Αυγούστου.

    Πώς σας φαίνεται;

    Αναδημοσίευση από Horrorant.



    The Apparition trailer από Horrorant
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η sexy Ashley Green στο τρομακτικό trailer του The Apparition Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top