F Horror review: The Raven, Night Wolf, Rise of the Animals, Dressed To Kill (1980) - FilmBoy Horror review: The Raven, Night Wolf, Rise of the Animals, Dressed To Kill (1980) - FilmBoy
  • Latest News

    Horror review: The Raven, Night Wolf, Rise of the Animals, Dressed To Kill (1980)

    Από τότε που τα επεισόδια του Horror Trailer Park απέκτησαν καθημερινή 'εκπομπή' στο νέο μέλος του FilmBoy Network, το FilmBoy συνεχίζει κάθε Τετάρτη να παρουσιάζει τα τέσσερα σπουδαιότερα review ταινιών τρόμου, όπως αυτά παρουσιάστηκαν στο Horrorant.


    The Raven review

    Η αλήθεια είναι πως το Raven το περίμενα με μια φοβισμένη ανυπομονησία.

    Ανυπομονησία μεν, διότι είναι εμπνευσμένο από το έργο και την ζωή ενός σπουδαίου συγγραφέα και μιας από τις πιο μυστήριες περσόνες του λογοτεχνικού κόσμου, του Edgar Allan Poe.

    Φοβισμένα δε, διότι δεν μπορούσα να συλλάβω το πώς θα έμπλεκαν ένα τέτοιο άτομο σε μια ταινία μυστήριου και περιπέτειας.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


    Night Wolf (13 Hours) review

    Ούτε που θυμάμαι από πότε έχω να δω ένα καλό θρίλερ με λυκανθρώπους - άλλωστε, δεν είμαι και μεγάλος θαυμαστής.

    Ποιος μπορεί να με κατηγορήσει όμως;
    Η πλειονότητα τους είναι κακές ταινίες, χωρίς τίποτα που θα σε εκπλήξει ή έστω θα σε διασκεδάσει.

    Ας πούμε, το Dog Soldiers του Neil Marshall ήταν μία καλή εξαίρεση, αλλά πέρα από αυτό, δεν μου έρχεται άλλο στο νου - τουλάχιστον χωρίς μεγάλη σκέψη και συγκέντρωση.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


    Rise of the Animals review

    Κι εκεί που νομίζαμε ότι με το Rise of the Planet of the Apes τελειώσαμε με τις εξεγέρσεις ζώων για φέτος, εμφανίστηκε από το πουθενά μια πολύ διαφορετικού τύπου εξέγερση, δια χειρός κάποιου Chris Wojcik, έτοιμη να δοκιμάσει για μια ακόμη φορά τα όρια μας στο κακό γούστο.

    Γιʼ αυτό λοιπόν σας προειδοποιώ: αφήστε την όποια καλαισθησία σας στο σπίτι και οπλιστείτε με μπόλικη υπομονή και ανεκτικότητα για να γλυτώσετε το πολλαπλό κάψιμο εγκεφαλικών κυττάρων που θα επέλθει κατά τη διάρκεια της προβολής.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


    Classic: Dressed To Kill (1980)

    Με βεβαιότητα μπορώ να πω ότι αυτό το αριστοτεχνικά δομημένο ερωτικό θρίλερ του Brian De Palma, αποτελεί ένα από τα καλύτερα μαθήματα σασπένς που έγιναν ποτέ και αδιαμφισβήτητα μια από τις χρυσές στιγμές για το παγκόσμιο σινεμά.

    Μπορεί οι νεότεροι να αγνοούν ακόμα και την ύπαρξη του, αλλά πραγματικά θα βρεθούν προ εκπλήξεως σε περίπτωση που εισχωρήσουν στο ζοφερό κόσμο του διαβολικά έξυπνου σκηνοθέτη.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror review: The Raven, Night Wolf, Rise of the Animals, Dressed To Kill (1980) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top