F Ο Andy Lau σε Επικίνδυνες Αποστολές στο trailer του Switch - FilmBoy Ο Andy Lau σε Επικίνδυνες Αποστολές στο trailer του Switch - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Andy Lau σε Επικίνδυνες Αποστολές στο trailer του Switch

    Το τελευταίο trailer του επερχόμενου θρίλερ κατασκοπείας του Andy Lau, Switch - με προηγούμενο τίτλο Dwelling in the Fuchun Mountains - έχει ένα εξαιρετικά ισχυρό Mission: Impossible vibe, αν και ξεκινά με μια αίσθηση The Cabin in the Woods!

    Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς ο σκηνοθέτης Sun Jianjun δήλωσε δυσαρεστημένος με την εικόνα της πόλης του Dubai στο περσινό Ghost Protocol, και είπε ότι θέλει να δείξει την περιοχή με πολύ καλύτερο φως.

    Η ταινία ακολουθεί τις περιπέτειες ενός τολμηρού ήρωα (Andy Lau) που είναι επιφορτισμένος με την διάσωση ενός ανεκτίμητου κινεζικου πίνακα ζωγραφικής με τίτλο "Dwelling in the Fuchun Mountains", ο οποίος θεωρείται από πολλούς ως το απόλυτο αριστούργημα.

    Στην πορεία, ο Lau θα πρέπει να οδηγεί γρήγορα αυτοκίνητα, να τρέχει στις πλευρές των ψηλών κτιρίων, να κάνει έρωτα με όμορφες γυναίκες και να παλεύει με πολλούς ανθρώπους.

    Το trailer που βγήκε στις Κάννες διαθέτει πολλά χρώματα και διάφορα κατασκοπικά gadgets, και φαίνεται σαν ένα κινέζικο spin-off του δημοφιλούς franchise με τον Tom Cruise.

    Η γνώμη σας;




    Switch trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Andy Lau σε Επικίνδυνες Αποστολές στο trailer του Switch Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top