F Η ξεκαρδιστική τετράδα του Anchorman 2 στο πρώτο επίσημο teaser trailer - FilmBoy Η ξεκαρδιστική τετράδα του Anchorman 2 στο πρώτο επίσημο teaser trailer - FilmBoy
  • Latest News

    Η ξεκαρδιστική τετράδα του Anchorman 2 στο πρώτο επίσημο teaser trailer

    Το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αμερική βγήκε στις αίθουσες το νέο teaser trailer του πολυαναμενόμενου Anchorman 2 του Adam McKay, στις προβολές της άλλης μεγάλης κωμωδίας The Dictator.

    Σήμερα ήρθε η ώρα να το δούμε και οι υπόλοιποι, καθώς μόλις κυκλοφόρησε στα ιντερνέτια μια παρόμοια εκδοχή του.

    Πρέπει να σημειωθεί ότι το teaser έχει πολλές αναφορές σε κάποιες αμερικάνικες χρήσεις που, όσο και να ασχολούμαστε, δεν μπορεί να τις αναγνωρίσουμε όλες.

    Για παράδειγμα, μαθαίνω ότι η μουσική υπόκρουση του teaser είναι το τραγούδι των Alan Parsons Project με το οποίο ο wrestler Ricky “The Dragon” Steamboat συνήθιζε να μπαίνει στα ρίνγκ τη δεκαετία του '80, και στα γήπεδα η ομάδα των Chicago Bulls στη δεκαετία του '90.

    Η ουσία είναι ότι το Anchorman 2 ουσιαστικά ανακοινώνεται με αυτό το τρόπο, καθώς δεν έχει ξεκινήσει γυρίσματα ακόμα και αναμένεται στο 2014.

    Πάντως, ακόμα κι έτσι, οι Will Ferrell, Steve Carell, Paul Rudd και David Koechner είναι απολαυστικοί.
    Η γνώμη σας;





    Anchorman: The Legend Continues trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η ξεκαρδιστική τετράδα του Anchorman 2 στο πρώτο επίσημο teaser trailer Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top