F Επίσημο trailer της τρίτης συνέχειας του Diary of a Wimpy Kid: Dog Days - FilmBoy Επίσημο trailer της τρίτης συνέχειας του Diary of a Wimpy Kid: Dog Days - FilmBoy
  • Latest News

    Επίσημο trailer της τρίτης συνέχειας του Diary of a Wimpy Kid: Dog Days

    Μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλή όσο το Harry Potter franchise (ποιο είναι άλλωστε), αλλά οι προσαρμογές στη μεγάλη οθόνη των παιδικών best-seller graphic novels του Kinney Jeff, που ξεκίνησαν με το Diary of Wimpy Kid, πάνε πολύ καλά.

    Τώρα, η οικογένεια Heffley επιστρέφει με μια τρίτη ταινία με τίτλο Diary of a Wimpy Kid: Dog Days, με τον κύριο χαρακτήρα Greg Heffley (Zachary Gordon) στις θερινές διακοπές του να προσποιείται ότι έχει δουλειά σε ένα country club πλουσίων, κάτι που θα τον κρατήσει μακριά από ενοχλητικές ατυχίες σε μια δημόσια πισίνα και από ένα ταξίδι για κάμπινγκ που ξέρει ότι θα πάει στραβά.

    Ο πιτσιρικάς Zachary Gordon οδηγεί την ταινία που σκηνοθέτησε ο David Bowers, μαζί με τους Steve Zahn, Rachael Harris και  Robert Capron.

    Το Diary of a Wimpy Kid: Dog Days θα το φέρει στις αμερικάνικες αίθουσες η 20th Century Fox στις 3 Αυγούστου.

    Στη συνέχεια υπάρχει το trailer που είναι για μικρούς και για μεγάλους.
    Καλή διασκέδαση.




    Diary of a Wimpy Kid: Dog Days trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Επίσημο trailer της τρίτης συνέχειας του Diary of a Wimpy Kid: Dog Days Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top