F Οσμή Όσκαρ για τον Morgan Freeman στο trailer του The Magic of Belle Isle - FilmBoy Οσμή Όσκαρ για τον Morgan Freeman στο trailer του The Magic of Belle Isle - FilmBoy
  • Latest News

    Οσμή Όσκαρ για τον Morgan Freeman στο trailer του The Magic of Belle Isle

    The Magic of Belle Isle λέγεται η dramedy για έναν συγγραφέα σε αναπηρικό καροτσάκι σε μια αγροτική πόλη, που γίνεται φίλος με μια ανύπαντρη μητέρα και τα τρία παιδιά της, τον οποίο βοηθούν να αναζωπυρώσει το πάθος του για το γράψιμο.

    Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι πρόκειται για τη νέα ταινία του υποψήφιου για Όσκαρ σκηνοθέτη Rob Reiner, και ότι στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Morgan Freeman μαζί με τη Virginia Madsen.

    O Reiner διατηρεί χαμηλό προφίλ παρά τις επιτυχίες του (Stand By Me, When Harry Met Sally, The American President, Misery κ.α.), έτσι πολλοί έχασαν την ταινία του 2010, Flipped, ένα συγκινητικό φιλμ που θα πρέπει να δείτε.

    Πάντως, ο Reiner δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται πια για την παραγωγή σύγχρονων mainstream ταινιών και αντ 'αυτού ασχολείται όλο και περισσότερο με το είδος που έίχαμε ξεχάσει πόσο αγαπάμε.

    Το The Magic of Belle Isle βγαίνει στις αίθουσες στις 6 Ιουλίου.
    Δείτε το trailer στη συνέχεια και αφήστε τις εντυπώσεις σας.




    The Magic of Belle Isle trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οσμή Όσκαρ για τον Morgan Freeman στο trailer του The Magic of Belle Isle Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top