F Horror review: The Cabin in the Woods, Evidence, La Meute (The Pack), Evil Dead - FilmBoy Horror review: The Cabin in the Woods, Evidence, La Meute (The Pack), Evil Dead - FilmBoy
  • Latest News

    Horror review: The Cabin in the Woods, Evidence, La Meute (The Pack), Evil Dead

    Τώρα που τα επεισόδια του Horror Trailer Park απέκτησαν καθημερινή 'εκπομπή' στο νέο μέλος του FilmBoy Network, το FilmBoy ξεκίνησε μια νέα στήλη από την οποία θα βλέπουμε κάθε Τετάρτη τα τέσσερα σπουδαιότερα review/preview ταινιών τρόμου, όπως παρουσιάστηκαν στο Horrorant.

    The Cabin in the Woods review

    Το Cabin In The Woods δεν είναι και το πιο εύκολο sci-fi horror για να εξετάσεις, ανεξάρτητα με το πόσα θρίλερ έχεις δει.

    Προσωπικά με δίχασε περισσότερο πάρα με σόκαρε.
    Και δεν είναι η πρωτοτυπία της ιδέας της που την κάνει να ξεχωρίζει ή να διαφέρει, αλλά η υλοποίηση.

    Γιατί μιλάμε για μια πραγματικά περίεργη ταινία, που ο θεατής έχει να επιλέξει αν θα την πάρει σοβαρά, αν θα αδιαφορήσει ή αν θα γελάσει μαζί της.    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
     

    Evidence review

    Και ο «χορός» των found footage θρίλερ καλά κρατεί…

    Και πώς να μην κρατεί, αφού τα ψευδο-ντοκιμαντέρ αποτελούν πλέον μοναδική ευκαιρία καταξίωσης για κάθε φιλόδοξο νεαρό σκηνοθέτη.

    Σε μια εποχή που τα budget μειώνονται ολοένα και περισσότερο και σε έναν κόσμο όπου οι ευκαιρίες δεν χαρίζονται, τα found footage films είναι μια καλή αρχή για κάθε επίδοξο κινηματογραφιστή που θέλει να αποδείξει πως υπάρχει μια θέση και γι’ αυτόν στην κινηματογραφική βιομηχανία.     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


    La Meute (The Pack) review

    Ως φανατικός οπαδός της horror βιομηχανίας, πετάω τη σκούφια μου για ταινίες τρόμου από τη χώρα των φλωρόγλωσσων και λατρεύω να επιβεβαιώνομαι κάθε φορά που παρακολουθώ ένα γαλλικό horror.

    Όχι, δεν είναι όλα αριστουργήματα, αλλά ακόμα κι αν υπάρχουν σημαντικά πράγματα που είναι λάθος, ένα γαλλικό θρίλερ δεν μετανοιώνεις που το είδες - τουλάχιστον όχι στα επίπεδα που αυτό συμβαίνει με τα αμερικάνικα, όπου μια ανοησία μπορεί να καταστρέψει ολόκληρο το δίωρο.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


    Classics: The Evil Dead (1981)

    Πολλοί είναι δύσκολο να το πιστέψουν σήμερα, αλλά το The Evil Dead - η πρώτη ταινία του Evil Dead franchise που περιλαμβάνει τις συνέχειες Evil Dead 2: Dead από Dawn και Army of Darkness - δεν ήταν στην πραγματικότητα μια κωμωδία/παρωδία τρόμου, αλλά μια καθαρή ταινία τρόμου.

    Ή splatter, αφού η ταινία είναι ουσιαστικά μια αναβίωση του "φοιτητές πηγαίνουν για διακοπές και σφάζονται" concept που διέδωσε τα slasher/splatter movies.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror review: The Cabin in the Woods, Evidence, La Meute (The Pack), Evil Dead Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top