F Horror review: Enter Nowhere, Two Eyes Staring (Zwart Water), Die, Halloween - FilmBoy Horror review: Enter Nowhere, Two Eyes Staring (Zwart Water), Die, Halloween - FilmBoy
  • Latest News

    Horror review: Enter Nowhere, Two Eyes Staring (Zwart Water), Die, Halloween

    Τώρα που τα επεισόδια του Horror Trailer Park απέκτησαν καθημερινή 'εκπομπή' στο νέο μέλος του FilmBoy Network, το FilmBoy ξεκίνησε μια νέα στήλη από την οποία θα βλέπουμε κάθε Τετάρτη τα τέσσερα σπουδαιότερα review/preview ταινιών τρόμου, όπως παρουσιάστηκαν στο Horrorant.

     
    Enter Nowhere review

    Η τηλεόραση και τα άθλια προγράμματα της είναι συνήθως κακή επιρροή στους ανθρώπους, ειδικά όταν αυτοί είναι σεναριογράφοι που εμπνέονται με όλο και χειρότερης ποιότητας τηλεοπτικά πράγματα.

    Για τους Shawn Christensen και Jason Dolan όμως, τους σεναριογράφους του Enter Nowhere, δεν ισχύει αυτό.

    Η ιστορία τους είναι φανερά επηρεασμένη από το Lost και το αριστουργηματικό The Twilight Zone, αλλά δεν είναι υπερβολικά προσκολλημμένη σε αυτά.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


    Zwart Water (Two Eyes Staring) review

    Είναι αλήθεια πως  η σωρεία μεταφυσικών θρίλερ με παιδιά, φαντάσματα και κρυμμένα μυστικά έχει αρχίσει να με κουράζει τον τελευταίο καιρό, κι απ’ ότι έχω καταλάβει δεν πρέπει να είμαι ο μόνος.

    Έτσι λοιπόν όταν αποφάσισα να δω το Two Eyes Staring θα έλεγα πως ήμουν λιγάκι επιφυλακτικός απέναντι του αλλά και ταυτόχρονα περίεργος να δω τι ήταν αυτό που ώθησε την πανέμορφη και ταλαντούχα Charlize Theron να αγοράσει τα δικαιώματα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και να το επιλέξει ως το επόμενο της project.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


    Die review

    Σας έχω δύο κουίζ σήμερα.

    Ονομάστε μου μια ταινία τρόμου με τρία γράμματα, όπου μια ομάδα από αγνώστους απάγονται, κρατούνται φυλακισμένοι και υποχρεώνονται από έναν ψυχοπαθή με ήρεμη φωνή να παίξουν διεστραμμένα παιχνίδια από τα οποία εξαρτάται η ζωή των συγκρατουμένων τους.

    Saw είπατε; Λάθος.
    Στην επόμενη ίσως να είστε πιο τυχεροί.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


    Classics: Halloween (1978)

    Τι να πρωτοπεί κανείς γι’ αυτό το αριστούργημα!

    Πραγματικά είναι δύσκολο να περιγράψεις μέσα σε λίγες παραγράφους το πώς ένα χαμηλού κόστους b-movie κατάφερε να επηρεάσει σε τόσο μεγάλο βαθμό ένα ολόκληρο είδος, ανοίγοντας νέους δρόμους και στιγματίζοντας μια ολόκληρη εποχή.

    Λίγες ταινίες τρόμου κατάφεραν αυτό που πέτυχε το Halloween και ακόμα λιγότερες έμειναν στη συνείδηση του κοινού τόσο έντονα χαραγμένες.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror review: Enter Nowhere, Two Eyes Staring (Zwart Water), Die, Halloween Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top