F Ο Kenneth Branagh αναλαμβάνει το καθυστερημένο Jack Ryan - FilmBoy Ο Kenneth Branagh αναλαμβάνει το καθυστερημένο Jack Ryan - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Kenneth Branagh αναλαμβάνει το καθυστερημένο Jack Ryan

    Γράφει ο Γιώργος Καναρέλης.

    H Paramount προσπαθεί κανά δύο χρόνια τώρα να φτιάξει  μια ταινία βασισμένη στο χαρακτήρα του Jack Ryan που τον έχουμε δεί σε ταινίες όπως το The Hunt for Red October  και το Patriot Games, ερμηνευμένο απο τον Alec Baldwin και τον Harrison Ford αντίστοιχα.

    Είχαν προσεγγίσει τον Chris Pine ( This Means War) για τον ρόλο, ενώ γινόταν παρέλαση υποψηφίων και για το ποιός θα αναλάβει το σενάριο, τη στιγμή που ο σκηνοθέτης Jack Bender ήταν κλεισμένος για να αναλάβει την ταινία.

    Με τον Bender όμως να εγκαταλείπει πρόσφατα το πρότζεκτ, όλα έδειχναν οτι θα καθυστερούσε κι άλλο η ολοκλήρωση αυτής της ταινίας.

    Ώσπου ο Kenneth Branagh συμφώνησε να αναλάβει την σκηνοθεσία της ταινίας, βάζοντας ...


    ...την καρδιά των παραγωγών της Paramount στη θέση τους.

    Ύστερα απο το Thor όπως όλα δείχνουν Branagh και Paramount θα ξανασυνεργαστούν αυξάνοντας  λοιπόν τις προσδοκίες μας για κάτι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον.

    Η ταινία κατα πάσα πιθανότητα θα λέγεται Jack Ryan και το Variety ξέρει τον λόγο που καθυστερεί τόσο πολύ αυτή η ταινία:

    "Διαφωνία στη προσέγγιση της ταινίας που κούρασε πάρα πολύ τον Bender.
    Ο Pine ήθελε να κάνει ένα χαρακτήρα σε μία ταινία κατασκοπείας, ο παραγωγός Lorenzo di Bonaventura ήθελε μια ταινία δράσης, η Paramount  ήθελε ένα θρίλερ και ο σεναριογράφος  David Koepp έπρεπε να τα μιξάρει όλα αυτά και να γράψει ένα σενάριο."

    Άρα με λίγα λόγια τόσο καιρό δεν ήξεραν καν τι θέλουν να κάνουν, οπότε πώς θα το κάνουν;

    Τώρα όπως όλα δείχνουν όλα έχουν βρεί τον δρόμο τους, με τον  Koepp να γράφει το σενάριο μιας σύγχρονης ιστορίας του ήρωα και η επιλογή του Kenneth Branagh φαίνεται να είναι η ιδανική.
    Εσείς τι νομίζετε;

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Kenneth Branagh αναλαμβάνει το καθυστερημένο Jack Ryan Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top