F Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 8/3/2012 - FilmBoy Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 8/3/2012 - FilmBoy
  • Latest News

    Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 8/3/2012

    Αυτή τη βδομάδα, όλη η Αθήνα θα ασχολείται με το σινεμά.

    Εκτός από τις 6 αξιόλογες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στις ελληνικές αίθουσες, σήμερα ξεκινά και το κυρίως πρόγραμμα του Διεθνές Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Επ. Φαντασίας & Φανταστικού της Αθήνας (SFF-Rated) στο οποίο το FilmBoy είναι χορηγός επικοινωνίας, χάρισε προσκλήσεις στους αναγνώστες του και πολλοί από τους συντάκτες του θα βρίσκονται εκεί για να γνωριστούμε κι από κοντά.


    John Carter (5/10) του Andrew Stanton.

    O John Carter (Taylor Kitsch) μεταφέρεται στον Άρη όπου λόγω βαρύτητας αποκτά υπερφυσικές δυνάμεις, βοηθά μια εξωγήινη φυλή να αντιμετωπίσει τους πανίσχυρους κακούς και γνωρίζει τη Πριγκήπισσα του βασιλείου (Lynn Collins).

    Δεν είναι κακό hero movie, αλλά μέσα σε αυτόν τον χαμό από reboot  διάσημων ηρώων και την δημιουργία όλο και περισσότερων ταινιών με υπερήρωες, απλά δεν έχει ελπίδα.



    Μυστηριώδης Εξαφάνιση (Gone) (5/10), του Heitor Dhalia.

    Δυο αδελφές η Jill (Amanda Seyfried) και η Molly (Emily Wickersham) ζουν σε ένα όμορφο και φτωχικό σπιτάκι στα προάστια, όταν ένα πρωί η πρώτη γυρίζει σπίτι και συνειδητοποιεί ότι η Molly έχει εξαφανιστεί.

    Η Jill ισχυρίζεται ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής στο παρελθόν, αν και οι αρχές δεν είχαν καταφέρει να αποδείξουν τίποτα και είναι σίγουρη ότι το ίδιο έχει συμβεί και στην αδερφή της.



    Εκεί που Χτυπά η Καρδιά μου (This Must Be The Place) (7/10), του Paolo Sorrentino.

    Ένας ζάμπλουτος πρώην ροκ σταρ στα 50κάτι του (Sean Penn), ζει πλέον μία αδιάφορη ζωή, με πολλούς fan να τον προσεγγίζουν ακόμα, αλλά χωρίς τίποτα ουσιαστικό να του προσφέρουν.

    Όταν ο πατέρας του πεθαίνει, ο Cheyenne φτάνει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για την κηδεία.

    Εκεί ανακαλύπτει ότι ο πατέρας του όλα αυτά τα χρόνια μάζευε στοιχεία για να βρει τον ναζί βασανιστή του και αποφασίζει να συνεχίσει το έργο του, ξεκινώντας ένα road trip στην Αμερική.


    Ο Διάβολος Μέσα της (The Devil Inside) (4/10), του William Brent Bell.

    Όταν ήταν παιδί, η Isabella (Fernanda Andrade) έζησε τη τραγική απώλεια της μητέρας της (Suzan Crowley).
    Όχι, δεν πέθανε - σκότωσε τρεις ανθρώπους κατά τη διάρκεια ενός εξορκισμού-κακοτεχνίας και έκτοτε διαμένει σε ψυχιατρείο στη Ρώμη.

    20 Χρόνια αργότερα και οπλισμένη με έναν καμεραμάν, η Isabella σκοπεύει να ανακαλύψει τι πραγματικά συνέβη και εάν η μητέρα της ήταν πράγματι δαιμονισμένη ή απλά τρελή και βρίσκει δύο νεαρούς ιερείς, οι οποίοι συμφωνούν να βοηθήσουν.


    Τα χιόνια του Κιλιμάντζαρο (Les Neiges Du Kilimandjaro) (7/10), του Robert Guediguian.

    Ένας μεσήλικας εργάτης ναυπηγικής εταιρίας, θέλοντας να φερθεί δίκαια απέναντι στους συναδέλφους του κάνει μια κλήρωση για να αποφασίσει ποιοι θα απολυθούν και θέτει και τον εαυτό του στην διαδικασία της κλήρωσης.

    Δυστυχώς το όνομα του εμφανίζεται, έτσι αυτό-απολύεται όντας όμως περήφανος για την απόφαση του και σαν να μην έφτανε αυτό, κάποιοι εισβάλουν στο σπίτι του.

    Κάποιος από τους εργάτες που είχε προσέξει το πολύτιμο δώρο και το χρηματικό ποσό που πήρε με την απόλυση του, εμπλέκεται στη διάρρηξη και τότε αρχίζουν να περιπλέκονται όλα.


    Elena (7/10), του Andrei Zvyagintsev.

    Ένας πλούσιος επιχειρηματίας με μια άσωτη κόρη που υπεραγαπά αλλά δεν βλέπει σχεδόν ποτέ, και μία απλή, λαϊκή γυναίκα με έναν ακαμάτη γιο, με πολλά οικονομικά προβλήματα, που επίσης υπεραγαπά και επιδιώκει να τον βλέπει αρκετά συχνά ζουν μαζί τα τελευταία χρόνια.

    Όταν εκείνος παθαίνει ένα ξαφνικό έμφραγμα, αποφασίζει να συντάξει διαθήκη και να αφήσει τα πάντα στην κόρη του, και η σύντροφος του αποφασίζει να τον σκοτώσει πριν αυτή η διαθήκη φτάσει στα χέρια του συμβολαιογράφου.


    Καλό Σινεμά.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 8/3/2012 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top