F Horror reviews: The Devil Inside, La Casa Muda, The Beyond (1981), Filth to Ashes - FilmBoy Horror reviews: The Devil Inside, La Casa Muda, The Beyond (1981), Filth to Ashes - FilmBoy
  • Latest News

    Horror reviews: The Devil Inside, La Casa Muda, The Beyond (1981), Filth to Ashes

    Τώρα που τα επεισόδια του Horror Trailer Park απέκτησαν καθημερινή 'εκπομπή' στο νέο μέλος του FilmBoy Network, το FilmBoy ξεκίνησε μια νέα στήλη από την οποία θα βλέπουμε κάθε Τετάρτη τα τέσσερα σπουδαιότερα review/preview ταινιών τρόμου, όπως παρουσιάστηκαν στο Horrorant.


    The Devil Inside review 

    Τελικά, πόσο δύσκολο είναι να κάνεις ένα καλό θρίλερ με θέμα τον εξορκισμό;
     
    Γιατί αφού υπάρχουν τόσα πολλά τέτοια φιλμς, εμείς θυμόμαστε μόνο ελάχιστα;
     
    Και αλήθεια, πότε θα σταματήσουν να φτιάχνουν ταινίες τρόμου, άνθρωποι που δεν ξέρουν καν τί σημαίνει horror movie και άνθρωποι που δεν συμπαθούν καν το είδος;

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


    La Casa Muda (Silent House) review 

    Η τεχνική του one take ήταν αδύνατη για πολλά χρόνια εξ αιτίας των περιορισμών της κάμερας, αλλά η ψηφιακή εποχή άνοιξε έναν καινούργιο κόσμο στους δημιουργούς που επιθυμούν να κάνουν κάτι νέο και να ανταμοίψουν τους θεατές τους.

    Το La Casa Muda του Gustavo Hernandez γυρίστηκε με μία επαγγελματική Canon DSLR κάμερα σε ένα σερί, χωρίς μοντάζ πλάνο 80 περίπου λεπτών.
    Classics: The Beyond (1981) 

    Όπως έχετε διαπιστώσει, εδώ στο Horrorant, έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση τον ιταλικό κινηματογράφο τρόμου και πολύ περισσότερο τη «χρυσή» εποχή του (αρχές 70’-τέλη 80’).

    Μεγάλοι δημιουργοί όπως ο Argento, ο Bava και ο Fulci μας χάρισαν αριστουργήματα που απέκτησαν αμέτρητους θαυμαστές ανά τον κόσμο και αποτελούν μέχρι και σήμερα σημείο αναφοράς για το είδος.

    Μια τέτοια μεγάλη στιγμή είναι και η διαβόητη Έβδομη Πύλη Της Κολάσεως του Lucio Fulci.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


    Filth to Ashes, Flesh to Dust review

    Αυτό το είχα σταμπάρει από το Σεπτέμβριο του 2011.

    Μάλιστα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό μου, η ταινία ήταν να μπει και στο FilmBoy, αν η κυκλοφορία του dvd ήταν σχετικά άμεση.

    Όλα αυτά τα χρόνια παρουσιάζουμε (είτε με κριτικές, είτε με παρουσιάσεις) όσο το δυνατόν περισσότερες ταινίες που προβάλλονται στις αίθουσες της Αμερικής, οπότε το Filth to Ashes, Flesh to Dust των 11 (!) αιθουσών επί 4 (!!) εβδομάδες είχε προφανώς θέση εκεί.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror reviews: The Devil Inside, La Casa Muda, The Beyond (1981), Filth to Ashes Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top