F Αποφασίστηκε το remake του Suspicion του Alfred Hitchcock - FilmBoy Αποφασίστηκε το remake του Suspicion του Alfred Hitchcock - FilmBoy
  • Latest News

    Αποφασίστηκε το remake του Suspicion του Alfred Hitchcock

    Γράφει ο Γιώργος Καναρέλης.

    Αυτήν την είδηση μόνο θετικά δεν μπορείς να την δείς.
    Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της  DreamWorks και Working Title ότι θα γυριστεί το remake του Rebecca, το Variety έγραψε οτι η Paramount ετοιμάζει την επαν-εκτέλεση μίας ακόμα κλασσικής ταινίας του Χίτσκοκ, του Suspicion.

    Η σεναριογράφος της τηλεοπτικής σειράς του AMC The Killing - καλή σειρά είναι για όσους ενδιαφέρονται - Veena Sud, θα αναλάβει το σενάριο της ταινίας, η οποία βασίζεται στο μυθιστόρημα της Frances Iles "Before the Fact".

    Η αρχική ταινία επικεντρώνεται γύρω από μια νεαρή γυναίκα που υποψιάζεται το νέο σύζυγό της οτι προσπαθεί να την σκοτώσει για να κερδίσει χρήματα από την πλούσια οικογένεια της.

    Να θυμήσουμε ότι ...


    ...στην ταινία του Χίτσκοκ πρωταγωνίστούσαν η Joan Fontaine και ο  Κάρι Γκραντ, και ήταν η μοναδική ταινία του Χίτσκοκ όπου βραβεύτηκε ηθοποιός για την ερμηνεία του με Όσκαρ  (Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας  για την Fontaine).

    Το Suspicion θα είναι η πρώτη ταινία της Veena Sud που στο The Killing είναι και executive producer αλλά και showrunner.

    Και όσοι βλέπετε την σειρά και έχετε ξενερώσει επειδή δεν πήρατε απαντήσεις στην πρώτη σαιζόν η σεναριογράφος υπόσχεται οτι όλα θα λυθούν στην δεύτερη που ξεκινάει 1 Απρίλη.
    Υπομονή λοιπόν...

    Τώρα οσον αφορά  για τα remake που ετοιμάζονται για τις ταινιάρες του μεγάλου Αλφρέντ Χίτσκοκ τι να πείς εκτός του οτι μερικές ταινίες για μένα τουλάχιστον δεν πρέπει να πειράζονται, γιατι όταν πειράζονται βλέπεται τι γίνεται π.χ Ψυχώ.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Αποφασίστηκε το remake του Suspicion του Alfred Hitchcock Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top