F Η Universal θα έκανε το Bridesmaids 2 και χωρίς την Kristen Wiig - FilmBoy Η Universal θα έκανε το Bridesmaids 2 και χωρίς την Kristen Wiig - FilmBoy
  • Latest News

    Η Universal θα έκανε το Bridesmaids 2 και χωρίς την Kristen Wiig

    Γράφει ο Κώστας Τσώκος.

    Ναι, το ξέραμε πως ήταν αναπόφευκτο.
    Δύο απ'τις πιο επτυχημένες κωμωδίες της περασμένης χρονιάς, το Horrible Bosses και το Bridesmaids θα έχουν και τις ανάλογες συνέχειες.

    Για το πρώτο σας τα είπε ήδη πολύ ωραία και ο Καναρέλης όπου λογικά θα επιστρέψουν όλοι οι κύριοι πρωταγωνιστές.
    Αλλά στην περίπτωση του Bridesmaids 2 δυστυχώς δεν θα είναι έτσι τα πράγματα.

    Βλέπετε, η συμπαραγωγός και πρωταγωνίστρια Kristen Wiig δεν θέλει να επιστρέψει όπως και η Annie Mumolo με την οποία συνέγραψε το σενάριο, αλλά και ο παραγωγός Judd Apatow, κάτι που θα είναι πλήγμα πιστεύω για την ποιότητα του sequel.

    Σύμφωνα με το Hollywood Reporter...


    ...oι Wiig, Mumolo έχουν ήδη στρέψει το μυαλό τους σε άλλα πρότζεκτς ενώ ο Apatow δήλωσε ότι θα συμμετείχε μόνο αν επρόκειτο για κάτι φοβερό.

    Παρ'όλα αυτά, η Universal θέλει με το έτσι θέλω να το συνεχίσει και προτίθεται να στηριχθεί στην Melissa McCarthy που είχε κλέψει κι αυτή την παράσταση και στις υπόλοιπες ηθοποιούς φυσικά.
    (Update: Και αυτή μόλις αρνήθηκε να συμμετέχει!)

    Αυτό που δεν γνωρίζουμε ακόμη είναι αν θα επιστρέψει ο ίδιος σκηνοθέτης (Paul Feig) και, όσο για τους λόγους αποχώρησης της Wiig λέγεται πως υπήρχαν τριβές με την Universal σε σχέση με τις αμοιβές και τις ειπράξεις.

    Βλέπετε, η ταινία από ένα μπάτζετ των $32 εκατομμυρίων απέφερε παγκοσμίως $288 αλλά οι αμοιβές/μπόνους των 6 πρωταγωνιστριών δεν ξεπέρασαν τις $100.000!

    Ο πρόεδρος της Universal Ron Meyer της πρόσφερε πολλά παραπάνω αλλά για να αρνήθηκε και να αρνείται εδώ και μήνες, ίσως να φταίει το φορτωμένο της πρόγραμμα.

    Έχει άλλωστε να συμπρωταγωνιστήσει πάλι με τους Maya Rudolph, Jon Hamm, και Chris O'Dowd στο Friends With Kids, μέσα στο χρόνο θα βγει και ένα πρότζεκτ που κυνηγάει με πάθος ονόματι Imogene, θέλει να μεταφέρει και το βιβλίο 'Clown Girl' το οποίο ίσως και να σκηνοθετήσει ενώ ο Sean Penn την έχει συμπεριλάβει στα σχέδια του για την επόμενη σκηνοθετική του δουλειά Τhe Comedian, με συμπρωταγωνιστή της τον De Niro.

    Εντάξει, με τόσες δουλειές καλύτερα αφήστε την να ανασάνει και να ανοιχτεί πέρα από Saturday Night Live και Bridesmaids αλλά άντε να δούμε πως θα βγει η συνέχεια του τελευταίου.

    Εκτός αν προκειμένου να δεχτεί, της τάξει η Universal στο τέλος ολόκληρη την εταιρεία!

    Μπορεί να γίνει πάντως και χωρίς αυτήν αλλά όσο να'ναι, ένα μέτρο σύγκρισης θα υπάρχει.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Universal θα έκανε το Bridesmaids 2 και χωρίς την Kristen Wiig Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top