F Νέο και μάλλον καλύτερο trailer για το Mirror Mirror με τη Julia Roberts - FilmBoy Νέο και μάλλον καλύτερο trailer για το Mirror Mirror με τη Julia Roberts - FilmBoy
  • Latest News

    Νέο και μάλλον καλύτερο trailer για το Mirror Mirror με τη Julia Roberts

    Δε πιστεύω να κουραστήκατε κιόλας με τα πολύχρωμα παραμύθια της Χιονάτης;
    Όχι, το λέω γιατί μέχρι το Μάρτιο έχουμε να δούμε κάμποσους νάνους με τις δύο κυκλοφορίες που ετοιμάζονται να ζητήσουν τα χρήματα μας.

    Σήμερα έχουμε το 2ο trailer του Mirror Mirror του Tarsem Singh, το οποίο η Relativity μετατόπισε δυο βδομάδες μετά από την αρχική ημερομηνία προβολής, στις 30 του Μάρτη.

    Όταν η όμορφη Χιονάτη κερδίζει την καρδιά του πρίγκιπα που επεδίωκε απεγνωσμένα, η Βασίλισσα την εξορίζει στο δάσος, όπου ένα λιμασμένο κτήνος περιμένει να τη φάει.

    Διασώζεται από μια ομάδα ληστών-νάνων και  γίνεται μια αδάμαστη γυναίκα αποφασισμένη να πάρει πίσω το στέμμα της από τη προδότρα Βασίλισσα.

    Με την υποστήριξη των φίλων της, ρίχνεται στη δράση σε μια επική μάχη που συνδυάζει το θέαμα, τη μαγεία και το σύγχρονο χιούμορ.


    Παίζουν η Lily Collins, η Julia Roberts και ο Armie Hammer.
    Δείτε το νέο trailer και αφήστε τα σχόλια σας.




    Mirror Mirror trailer 2 από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέο και μάλλον καλύτερο trailer για το Mirror Mirror με τη Julia Roberts Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top