F Horror review:Martha Marcy May Marlene Kill List, Tucker & Dale vs Evil, Kill Katie - FilmBoy Horror review:Martha Marcy May Marlene Kill List, Tucker & Dale vs Evil, Kill Katie - FilmBoy
  • Latest News

    Horror review:Martha Marcy May Marlene Kill List, Tucker & Dale vs Evil, Kill Katie

    Τώρα που τα επεισόδια του Horror Trailer Park απέκτησαν καθημερινή 'εκπομπή' στο νέο μέλος του FilmBoy Network, το FilmBoy ξεκίνησε μια νέα στήλη από την οποία θα βλέπουμε κάθε Τετάρτη τα τέσσερα σπουδαιότερα review/preview ταινιών τρόμου, όπως παρουσιάστηκαν στο Horrorant.

     
    Martha Marcy May Marlene review 

    Μια κοπέλα (Elizabeth Olsen) ξυπνάει σε ένα δωμάτιο γεμάτο από άλλες κοπέλες που κοιμούνται και αθόρυβα βγαίνει από το δωμάτιο κρατώντας έναν μικρό εκδρομικό σάκο.

    Κάποιος φωνάζει 'Marcy May!' αλλά εκείνη τον αγνοεί και τρέχει προς το δάσος προσπαθώντας να ξεφύγει από το μέρος στο οποίο προφανώς ζούσε για κάποιο καιρό.
    Kill List review 

    Όσοι ρίχνετε και καμία ματιά σε άλλα κινηματογραφικά blogs και sites εκτός του Horrorant και του FilmBoy, σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει το ντόρο που γίνεται αυτόν τον καιρό γύρω από το Kill List του βρετανού σκηνοθέτη Ben Wheatley.

    Τα Βρετανικά κυρίως φεστιβάλ το επιλέγουν κατά κόρον για το διαγωνιστικό τους πρόγραμμα και διεθνώς οι περισσότεροι κριτικοί το έχουν εκθειάσει επανελλειμένως...
    Tucker & Dale vs. Evil review 

    Όπως έχει αποδειχτεί, είναι πολύ δύσκολο να γυρίσεις μια καλή κωμωδία τρόμου.
    Ο σκηνοθέτης πρέπει να είναι πολύ έμπειρος και ιδιαίτερα ικανός για να πετύχει τη σωστή ισορροπία μεταξύ τρόμου και κωμωδίας.

    Όταν όμως τα συστατικά είναι τα κατάλληλα  και η συνταγή δέσει, τότε το αποτέλεσμα αποζημιώνει με το παραπάνω όπως έγινε πρόσφατα με το απίστευτο Zombieland.
    Kill Katie Malone review 

    Για μένα, είναι καλύτερο να μην περιμένω πολλά και να με εκπλήξει θετικά μια ταινία τρόμου, παρά να έχω προσδοκίες και να ζητάω μετά τις δυο ώρες μου πίσω.

    Το Kill Katie Malone του Carlos Ramos Jr. είναι από αυτές τις ταινίες που δεν θα τις έλεγες πολύ καλές, αλλά που ποτέ δε θα μετανιώσεις που τις είδες.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror review:Martha Marcy May Marlene Kill List, Tucker & Dale vs Evil, Kill Katie Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top