F O Michael Fassbender για το Noah του Darren Aronofsky - FilmBoy O Michael Fassbender για το Noah του Darren Aronofsky - FilmBoy
  • Latest News

    O Michael Fassbender για το Noah του Darren Aronofsky

    Γράφει ο Κώστας Τσώκος.

    Το επόμενο πρότζεκτ του Darren Aronofsky θα έχει την ονομασία Noah και όπως καταλαβαίνετε θα είναι ...βιβλικών αποχρώσεων!

    Σύμφωνα και πάλι με το Variety, ο αρχικά σίγουρος υποψήφιος Christian Bale τελικά αποχώρησε και τώρα έχουν στραφεί σε ποιον άλλον;
    Τον Michael Fassbender!

    Τελικά, μετά τα X-Men:First Class, Jane Eyre, A Dangerous Method, Shame και Prometheus δεν θα υπάρξει ποτέ σεζόν χωρίς να τον δούμε σε κάποια ταινία ...και φυσικά αυτό είναι πολύ καλό!

    Ο Aronofsky απ'την άλλη δήλωσε για την ταινία του:


    "Από τότε που ήμουν παιδί έχω επηρεαστεί και έχω εμπνευστεί από την ιστορία του Νώε και το ταξίδι της οικογένειας του.Αυτή η επική ιστορία πίστης, έχει πυροδοτήσει τη φαντασία πολλών γενεών και τρέφω την ελπίδα ότι θα παρουσιάσω όπως πρέπει στη οθόνη, το πάθος και την επιμονή του Νώε."

    Καλά μάς τα λέει και ο Darren, αρκεί να μην δούμε ...black swans να χορεύουν μέσα στην κιβωτό!

    Και όσο για τον Fassbender δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι απ'τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του και αν τελικά δεχτεί θα είναι εγγύηση.

    Αρκεί να μην καταλήξει και το προβάλλουν κι αυτό κάθε χρόνο σαν τον Ιησού απ'τη Ναζαρέτ, γιατί θα αρχίζω να ρίχνω ...καντήλια.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: O Michael Fassbender για το Noah του Darren Aronofsky Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top